Yine mi Rindo vs Erina'nın dönmüş. Hahaha
Işsiz bunlarda ondan..Yine mi Rindo vs Erina'nın dönmüş. Hahaha
Bu mangaka da canımı sıkmaya başladı ha ulan bari 2 1 falan olsaymış. Önce ki sayı o kadar tuhaftı ki Tsukasayı bilmeyen Isshiki alır sanar. Rindou da Aldiniyi tokatlayacağına göreIsshiki 3-0 yenilmiş.
http://www.mangasail.com/content/shokugeki-no-soma-250
Erina ile Tsukasa olacak bak gör.Tsukasa yenmiş be, hemde hiç şaşırmadı İshiki. Bu adamı nasıl yenecekler? Souma falan hikaye, onu yenecek tek kişi var o da kankası Rindo zaten. Bakalım Aldini ne yapacak, ilk elemede Rindo bedava geçirmişti. 3-0 da buradan gelir. Sırf Erina havalı göstermeye çalışmak için böyle ayarlamış.
Erina mı, hahaha hiç güleceğim yoktu. Tsukasa gözleri bağlı mı yarışacak, tek elini de kullanması yasak olsun. Tsukasa 2 kişiye yenilir 1 kendi 2 Rindo.Erina ile Tsukasa olacak bak gör.
Bence Soma şu anda Tsukasayı alamaz ama ana karakter olduğu için ne olur bilmem. He zaten mantığı bir kenara bıraktık Momo,Eizan vs lerinde ama bilemiyorum. Erina vs Rindou daha makbül ama işte mangakaya göre Erina daha iyi Soma dan ondan öyle bir düşüneyim dedim. Şöyle de olabilir. Tsukasa vs Erina atar. Erina elenir. Soma da Rindouyu alır üst üste çıkmak zorunda kalabilir. Amaç Tsukasayı yormak olabilir.Erina mı, hahaha hiç güleceğim yoktu. Tsukasa gözleri bağlı mı yarışacak, tek elini de kullanması yasak olsun. Tsukasa 2 kişiye yenilir 1 kendi 2 Rindo.
Souma Erinadan kötü değil mangakaya göre, ben öyle bi izlenim almadım. Tam tersi hatta.Bence Soma şu anda Tsukasayı alamaz ama ana karakter olduğu için ne olur bilmem. He zaten mantığı bir kenara bıraktık Momo,Eizan vs lerinde ama bilemiyorum. Erina vs Rindou daha makbül ama işte mangakaya göre Erina daha iyi Soma dan ondan öyle bir düşüneyim dedim. Şöyle de olabilir. Tsukasa vs Erina atar. Erina elenir. Soma da Rindouyu alır üst üste çıkmak zorunda kalabilir. Amaç Tsukasayı yormak olabilir.
Deneyim ve içinde bulunduğu gurmelikten dolayı Erina daha tecrubeli bence ama Soma doğaçlama da başarılı tabi ki... Soma nın 2 kere üst üste çıkma ihtimali var.Souma Erinadan kötü değil mangakaya göre, ben öyle bi izlenim almadım. Tam tersi hatta.