Çayiçmiyor mu o, türk çayı hemde. Tam İshiki'lik rakip ama adamın dünya umrunda değil, Nene'nin kıskandığı kadar var, deha adam kasmıyor oradan kaybediyor.Isshiki kaybedecek, Nene ile aralarında duygusal bişeyler geçsin diye uzatıyor sadece. Souma sadece sıcak su mu içiliyormuş nolmuş Birinci koltuk kolay bırakmaz yerini zaten ama onun da rakibi çıkacak. OP'de de böyle bir algı var, Kaidou en güçlü o zaman kimseye yenilmez mantığı yada Mihawk en iyi kılıç ustası teknik olarak tüm kılıç kullananları yener gibi... Halbuki daha geçen bölüm suşi ustası yenildi Neyse çok yazınca laf atıyorsun diye kızıyorlar :T
Nefret gözünü kör etmiş, laf attığı seriyi takip etmiyor.
Ben kutsal asil ejder falan severim ama bu Erina'yı sevemedim, çok itici geliyor. İlk zamandan gıcık kaptım bir kere kafasına göre akademiye Souma'yı almıyordu. Bencil tam haset bir kere, potansiyeli gördüğü halde hak yiyor. Rindou kassa herkesin içinden geçer.Rindo tokatlar bunu bu gidişle.Finalde de muhtemelen şöyle olacak.Tsukasa zaten soumayı falan biliyor.Final savaşında bunu yenicek ama yine hayran olacak aşçılığına.Azamiye ihanet edecek ve asillere geçecek.Tabi bu nere rındo oraya.Aha mutlu son.