Tel klavye düzeltmiş la, alışamadım. Tsukasa değil elit onu ezbere sayarım.Tsubasa
Okumuyorsun galiba sen bu seriyi la. İsshiki vs Tsukasa yı bilmiyorsun olm. Baya sallamasyon konuşuyorsun gibi.
Tel klavye düzeltmiş la, alışamadım. Tsukasa değil elit onu ezbere sayarım.Tsubasa
Okumuyorsun galiba sen bu seriyi la. İsshiki vs Tsukasa yı bilmiyorsun olm. Baya sallamasyon konuşuyorsun gibi.
Zaten onu da sayamazsanTel klavye düzeltmiş la, alışamadım. Tsukasa değil elit onu ezbere sayarım.
İsterse düğün aşçısı olsun, gurme işi farklı olur. Souma yeni yeni öğreniyor.Souma daha yeni iki tane vs attı. Ve ikisinde de çok güçlü kişileri yendi. Ayrıca yoruldum diye mızmızlanan bir tip de değil. Çünkü öyle şeyleri aşmış. Adam Ocakbaşı gibi bir yerde yapmış lisansını. Saniyede 10 masaya bakan tiplerden.
Onu bunu bilmem. Eze eze gidiyor.İsterse düğün aşçısı olsun, gurme işi farklı olur. Souma yeni yeni öğreniyor.
Sadece Megumi'yi yendi. Ve kendi alanında en iyi olduğu alanda sonrasında Erina ile shokugeki yaptı. Ders niteliğinde bir yenilgi aldı.Erinanın yenemeyeceğini düşünen yoktu herhalde.Çok barizdi yani.Peşpeşe iki tane şohugeki attiýdı galiba Momo.Bir zahmet yensin artık Erina.
Son bölümü okumadım daha ama Erinanın yeneceği kesindi.Arc bossuna yenilen Luffy gördün mü sen hiç.Bu da o hesap işte.Sadece Megumi'yi yendi. Ve kendi alanında en iyi olduğu alanda sonrasında Erina ile shokugeki yaptı. Ders niteliğinde bir yenilgi aldı.
Çok gördüm. Magellan en bariz örneğiydi.Son bölümü okumadım daha ama Erinanın yeneceği kesindi.Arc bossuna yenilen Luffy gördün mü sen hiç.Bu da o hesap işte.
Ana fikri kap sadece.Çok gördüm. Magellan en imba örneğiydi.
Ana fikir benimki seninkini döver.:SAna fikri kap sadece.