Benim zevkim kötüdür dedin izleyim ben yine de, Ft de Yok zaten.@Daredewill Film dandik la.
Hem o kadar aradın, izlemezsek ayıp olur.
Benim zevkim kötüdür dedin izleyim ben yine de, Ft de Yok zaten.@Daredewill Film dandik la.
Çok az sahne var yemeğin yapımını gösteren. Pek bi olayı kalmıyor benim açımdan bu atlanınca.Benim zevkim kötüdür dedin izleyim ben yine de, Ft de Yok zaten.
Hem o kadar aradın, izlemezsek ayıp olur.
Üzüldüm beÇok az sahne var yemeğin yapımını gösteren. Pek bi olayı kalmıyor benim açımdan bu atlanınca.
@Wataame Daisuki Ben sevdim filmi, çok kopuk falan eleştirmeye girmeyeceğim. Kızı katmasalardı, elemanı şutlasalardı ikisi öyle takım olsaydı ve baş şefe karşı vs atsalar daha iyi olurdu. Bizim çocuk yine makarna atardı. Fena değildi.
Ben daha izlemedim de maşallah her şeyi söyledin yani@Wataame Daisuki Ben sevdim filmi, çok kopuk falan eleştirmeye girmeyeceğim. Kızı katmasalardı, elemanı şutlasalardı ikisi öyle takım olsaydı ve baş şefe karşı vs atsalar daha iyi olurdu. Bizim çocuk yine makarna atardı. Fena değildi.
Düşün o kadar boş film.Ben daha izlemedim de maşallah her şeyi söyledin yani
Ne heyecanla önermiştim halbu kiDüşün o kadar boş film.
Geri aldım o zaman izle sen, ama kızıl falan bekleme. Anime mangaya veriyorlar onları sonra filmde yok.Ben daha izlemedim de maşallah her şeyi söyledin yani
Film güzel ya, arada sardırıyorsun yorum falan atıyon, arkada devam ediyor.Düşün o kadar boş film.
Ne filmde mi?Geri aldım o zaman izle sen, ama kızıl falan bekleme. Anime mangaya veriyorlar onları sonra filmde yok.
Film güzel ya, arada sardırıyorsun yorum falan atıyon, arkada devam ediyor.
@Alpamis Kesin izlemelisin. Souma ve babası var bildiğin filmde. Tek Erina eksik ama Megumi de var.