Bu Mimasaka benim sinirlerimi bozdu Rindou kılığına girmek nedir yahu? Sinilerim bozuldu Rindou artık hayalimde böyle kalacak ..
Benim rüyama girecek yahu, nasıl tipti öyle.Bu Mimasaka benim sinirlerimi bozdu Rindou kılığına girmek nedir yahu? Sinilerim bozuldu Rindou artık hayalimde böyle kalacak ..
Al izle.Hataya devam mı diyorsun?
Animedeki gibi etkili değil.@Sakata Gintoki @Alpamis @Daredewill Shokugeki dediğiniz böyle olur. Filmmiş bu adı da Cook a Storm bir ara izleyeceğim. Fena adamlar başk videolar da var muhtemelen Kore filmi herhalde Beyazlı adam bir ara Alice taktikleri falan yapıyor.
İzledin mi? Bir Erina yoksa sana sarmamıştır.Animedeki gibi etkili değil.
Niye öyle dedin ki? Rindou gibi birini bile kopyaladı. Kızın değerini artırdı.Bu Mimasaka benim sinirlerimi bozdu Rindou kılığına girmek nedir yahu? Sinilerim bozuldu Rindou artık hayalimde böyle kalacak ..
Şunu deme bari .Niye öyle dedin ki? Rindou gibi birini bile kopyaladı. Kızın değerini artırdı.
@Daredewill
İzledim de Animedeki şeylerden sonra bana çokta büyük bir olay gibi gelmedi. Erina ile ne alakası var lo.
Tamam seni kızdırmak için öyle söyledim de. Ama farkettin mi en çirkin olduğu sıra Rindou'yu kopyaladigi sıra oldu.Şunu deme bari .
Sus tamam asaplarım bozuldu.Tamam seni kızdırmak için öyle söyledim de. Ama farkettin mi en çirkin olduğu sıra Rindou'yu kopyaladigi sıra oldu.