Seriyle benzer şeyler kesin olur. Doldurulmuş bi hayvan gördüm sanki. Aklıma Soumanın stajyerde yaptığı yemek geldi.Aynen hemde güzel yapılır bakalım. Filmi kesin izleyeceğim valla elemanlar sağlam yemek yapıyorlar.
Seriyle benzer şeyler kesin olur. Doldurulmuş bi hayvan gördüm sanki. Aklıma Soumanın stajyerde yaptığı yemek geldi.Aynen hemde güzel yapılır bakalım. Filmi kesin izleyeceğim valla elemanlar sağlam yemek yapıyorlar.
Valla merak ettim. Sınavlarım bitsin izleyeceğim.Seriyle benzer şeyler kesin olur. Doldurulmuş bi hayvan gördüm sanki. Aklıma Soumanın stajyerde yaptığı yemek geldi.
Kung Fu Cook mu ne öyle bi şeyde çıktı videonun altında. Bi ara bakmak lazım.Valla merak ettim. Sınavlarım bitsin izleyeceğim.
Bende izlerim o zaman. Önce alpa baksın, iyiyse bizde bakalım. Rindo var mı?@Sakata Gintoki @Alpamis @Daredewill Shokugeki dediğiniz böyle olur. Filmmiş bu adı da Cook a Storm bir ara izleyeceğim. Fena adamlar başk videolar da var muhtemelen Kore filmi herhalde Beyazlı adam bir ara Alice taktikleri falan yapıyor.
Bulun filmi de ismini paylaşın burda izleyek hele bi.@Sakata Gintoki @Alpamis @Daredewill Shokugeki dediğiniz böyle olur. Filmmiş bu adı da Cook a Storm bir ara izleyeceğim. Fena adamlar başk videolar da var muhtemelen Kore filmi herhalde Beyazlı adam bir ara Alice taktikleri falan yapıyor.
Çok bakmadım bir tek bu dikkati mi çekti. Bunların ikisi hep kapışıyor galiba niye Alpa bakacak la?Bende izlerim o zaman. Önce alpa baksın, iyiyse bizde bakalım. Rindo var mı?
Onu bende gördüm.Kung Fu Cook mu ne öyle bi şeyde çıktı videonun altında. Bi ara bakmak lazım.
İsmi Cook a Storm.Bulun filmi de ismini paylaşın burda izleyek hele bi.
Hataya devam mı diyorsun?Bulun filmi de ismini paylaşın burda izleyek hele bi.