Bastille nereden öğrendi o zaman? Cavendish 2 yıl boyunca son süpernovaların kafasını almayı hedeflemiş, onların yaptığı şöhret kendisini aşmış bu yüzden hedef olarak onları görüyor, Kid bile 2 y önce 315 m ödül yapıyordu, Cavendish in sırf onları öldürmek istediği dönemde onları aramalarından dolayı herhangi bir gelişim yaptığını düşünmüyorum, çünkü novaları arıyordu o arada gelişim yaptığına dair hiçbir kanıt yok. Yani 500 milyon sizin abartınız, hani mangaka daha fazla değeri olsa verirdi ama millet onu harmanlayıp şöyleyse şöyle diye hesap yapıyor bende buna ayar oluyorum
Bastille NW'deyken araştırıp öğreniyor, nereden öğrendisi var mı, Sabo bile diyor, böyle bir efsane duymuştum diye, Rommel'in Kamaitachi'si NW'de efsane olmuş, kalkıp araştırsın diye denizci seferber etmişler.
Kronoloji'ye dikkat et,
1- Cavendish 3 yıl önce 280 milyon berry ile NW'ye giriyor.
2- 6 ay geçiyor Cavendish hala NW'de. O esnada Luffy Dadan'ın yanından ayrılıp yola çıkıyor.
3- 6 ay daha geçiyor, Cavendish 1 yıldır NW'de, Luffy Sabaody'de.
4- 2 yıl daha geçiyor, bizimkiler yeni NW'ye giriyorlar Cavendish hala NW'de.
Yani dediğin gibi Cavendish'in sürekli novaları aradığı falan yok. 6 ay novalar daha piyasada yokken NW'de takılmış adam, illaki ödülü artmıştır. Geri kalan 2,5 yıl boyunca da NW'de imiş, kalkıp geri GL'ye dönüp nova kovalamamış yani. Sadece onun yaptıkları Nova'lardan daha az ses getirmiş. Bu yüzden sinirleniyor zaten. Bu süreçte de ödülü artmıştır. Nihayetinde Hakuba olduğu anlaşılınca ödülü iki kat daha artacak, çünkü Hakuba kendisinden çok çok daha güçlü.