Killer da 200 m ve o da NW'de napak? Killer denktir Luffy mi diyelim? Her NW'de takılan Luffy ile denk mi oluyor? 600 desin ne olacak? Ödül=güç değildir. Caribou 210, Killer 200, Bellamy 195 mdir ama denk midir bu üçü? Muhtemelen Killer Bellamy+Caribou'yu aynı anda dövecek adamdır.Caribou girdiğinden beri hayatında yemediği dayağı yedi.Mangaka sanki Luffy'ler de girse bu şekilde olacaktı gibisinden mesaj verdi gibi geldi bana.
Ama bu adam koskoca 3 yıldır burada ve tavırlarından,ününden bu tarz bir adam olmadığı belli.Şimdi Oda yarın bir gün Cavendish'in ödülü 500-600 milyon şuan dese tamam gene her şeyi belirtmeyecek ödül de millet bir ohaa yaaa diyecek.
Cavendish Luffy ile eşit çizilmedi. Luffy adamın kılıcını elleriyle durdurmuş la. Zoro'yu durdursun bakalım nah durdurur. Cavendish'in tek esprisi hızıdır. Luffy ile denk olmak için kılıç ustalığı çok iyi olmalı ki ben böyle bir şey görmedim. Dayanıklılığı çok iyi olmalı ki buna dair de bir şey görmedim. Hakisinin ne ayar olduğunu bilmeyiz. Koka yapmışlığı dahi yok. Ama Luffy ile denk. Benim düşüncem ne Luffy kadar dayanıklıdır ne Zoro kadar kılıç ustasıdır ne de Luffy kadar hakisi vardır. Sen tam tersini düşünürsen eğer 'benim düşüncem' böyle dersin. Kendi düşüncesini mangaka görüşüymüş gibi yansıtanlardan bıktım vallahi. Tabi bir de ödül sevicilerden.