Roronoa Zoro
Hakuba nın seviyesi önceki Lucci ile aynıdır kanımca, normal Franky bile önceki Lucci den güçlü olabilir , Shogun ise çok fazla gelir be abi Franky parçalar diyorum ben
Öyle deme Robin bile durdurduHakuba'yı iyice ele ayağa düşürdünüz.Başlığı görünce yemek yemeye gittim açlıktan halisünasyon mu görüyorum diye. :/ Hele Brook kim bu efsanenin yanında.
Robin Luffyi de durdurur lastik olup bükülmese.Üzerine gelip yokuş çıkan birini Robin tabii durdurur.Görebildiği herkesi durdurur Robin cüssesine göre.Her yüzeyden görür görmez kaç tane klon çıkarıyor.Yerin kulağı var derler ya yerden bile göz çıkarıp gözetliyor milleti.Durduramaması için Kizaru gibi süpernova tekleyecek hız lazım.Drake gibi göremeyecek bile ki meyve işe yaramasın.Öyle deme Robin bile durdurdu
Ne farkeder ? Robin kolezyum tekler miydi hadi onu geçtim kolezyumdan çıkabilirmiydi önce bir onun cevabını versin Hakuba hakkında fikri değişenler.Bu anket Robin Hakuba'yı durdurmadan önce açılsaydı, Hakuba üçe katlamış olurdu.
O arkadaşlar Zoro'nun korkup elini kılıcına götürmesi hususunu görmezden gelen kişilerle aynı sanırım.Ne farkeder ? Robin kolezyum tekler miydi hadi onu geçtim kolezyumdan çıkabilirmiydi önce bir onun cevabını versin Hakuba hakkında fikri değişenler.