Serinin Zirvesi...! Kutsal-Korsan falan dinlememiş hepsini tokatlamış...
Eee aynı halktan gizlendiği için Enma'yı övüyodun demin.Wano gibi sütlaç beyinli bir halk shisui'yi beğeniyorsa, zaten o kılıçta bir sıkıntı vardır.
Yoo o yüzden enma'yı övmüyordum. Ryuma'nın kılıcı ulu orta gezdiği için moria çalıyor diyordum.Eee aynı halktan gizlendiği için Enma'yı övüyodun demin.
La oğlum konuyu niye illa alakasız yerlere çekiyon. Enma kullanıcısını daha fazla güçlendiriyorsa ne olmuş, milli hazine olan hangisi?Yoo o yüzden enma'yı övmüyordum. Ryuma'nın kılıcı ulu orta gezdiği için moria çalıyor diyordum.
Roshi git 955. Sayıyı oku. Zoro bile ben bunu alınca güçlenicem diyor. Shisui'nin yüzüne bile bakmıyor. Yani manga bile enma>shisui diye bağırırken senin bu kılıcı övmen saçma.
Bu lafıma karşılık bunu demişin.Hazan Suyu dediğin şey Wano'nun kutsal hazinesi. O itibardan bahsediyorum ayrıca. Hazan Suyu dışında hani silahı, sahibiyle beraber çaldı Moria mesela?
Ve enma övüyorum sanmışın. Bak yaptığın iki büyük hata var burada.Oden'in silahı saklıydı, ryuma'nın ki orta malı gibi gezdiriliyordu.
Olur olur. Joy Boy- One Piece işlenmeye başladığı zaman, bu Arcın sonlarına doğru altın ülke Wano ve One piece ilişkisi işlendiği zaman bol bol dahil olacak hikayeye.abi adam isterse serideki en güçlü kişi olsun kılıcı hariç hiçbir olayı yok hikaye içinde :/
Oden'in bedeni yandı kül oldu nasıl çalınsın be roshi?La oğlum konuyu niye illa alakasız yerlere çekiyon. Enma kullanıcısını daha fazla güçlendiriyorsa ne olmuş, milli hazine olan hangisi?
Hazan Suyu.
Neden?
Çünkü üzerinde Ryuma'nın hakisi var.
Biz burada hangi kılıç sahibini daha güçlendirir kıyaslaması yapmıyoruz. Ryuma'nın hakisinin bile ne kadar değerli olduğundan bahsediyoruz. Hani sizin gücüne laf ettiğiniz Ryuma'nın.
Ayrıca hatırlattığın iyi oldu. Gittim o mesajlara baktım ve gene konudan ne kadar saptığını fark ettim.
Bu lafıma karşılık bunu demişin.
Ve enma övüyorum sanmışın. Bak yaptığın iki büyük hata var burada.
1-Ben Moria'nın kaçırdığı onca cesede rağmen sadece Ryuma'nın cesedi yanında kılıcını da kaçırdığını söyledim. Bu Ryuma'nın ne kadar değerli olduğunun göstergesidir. Sen kalkmış saklı kılıç, ortalıktaki kılıç diye alakasız bir kıyasta bulunmuşun.
2-Hazan suyu çalınırken Enma çalınmadı demişin. Ama uyarayım Ryumanın bedeni çalınırken Oden'in bedeni de çalınmamış. Bu bile iki adamın arasındaki farktır. Moria Oden'e tenezzül etmemiş sen hala şu kılıç daha güçlü yapar, saklıdır falan diye yorumlamalarda bulun.