Konuyla ne alakası var? Ben adamın kılıcı karartmasından bahsetmiyorum ki. Üzerinde hakisi olan silahın gördüğü hürmetten bahsediyorum.Bir söz vardı;
Kılıç karartmak marifet olsaydı, Roger la Wb karartıp karartıp halka dağıtırdı.
Konuyla ne alakası var? Ben adamın kılıcı karartmasından bahsetmiyorum ki. Üzerinde hakisi olan silahın gördüğü hürmetten bahsediyorum.Bir söz vardı;
Kılıç karartmak marifet olsaydı, Roger la Wb karartıp karartıp halka dağıtırdı.
Sen de mi?Serideki en boş çarlardan
adamın varlığıyla yokluğu bir. napayım ben bu karakteri? ha çok güçlüdür o ayrı ama seride işi yokSen de mi?
Ryuma'yı bu arca sığdırmasi zor bu yüzden Wano'da görmeyiz.Birkaç panel bahsedilir sonrasıni başka arc bırakır.Uzun zaman önce yaşadığı için Kayıp Yüzyıl ve Antik Krallık ile yapılan savaşta rol oynadığını düşünüyorum.Karakterin tam gecmişini bu yüzden Raftel'de işlenecek olan Kayıp Yüzyıl fbsinde göreceğiz.Oda bu çöpü bu arc da işlemezse, bir daha işlemez.
Ryuma'nın kılıcı tashigiye versen o bile kullanır. Sen neyin itibarından bahsediyorsun?Konuyla ne alakası var? Ben adamın kılıcı karartmasından bahsetmiyorum ki. Üzerinde hakisi olan silahın gördüğü hürmetten bahsediyorum.
Er yada geç işleyecek Oda. Olmadı ben döve döve yazdırırım.adamın varlığıyla yokluğu bir. napayım ben bu karakteri? ha çok güçlüdür o ayrı ama seride işi yok
hypelanmıyorumEr yada geç işleyecek Oda. Olmadı ben döve döve yazdırırım.
hypelanmıyorum
Eee? Ne olmuş. Bir kılıcın kullanılabilir olması bir sorun mu?Ryuma'nın kılıcı tashigiye versen o bile kullanır. Sen neyin itibarından bahsediyorsun?
Oden'in silahı saklıydı, ryuma'nın ki orta malı gibi gezdiriliyordu.Eee? Ne olmuş. Bir kılıcın kullanılabilir olması bir sorun mu?
Enma zavallısı ile mi kıyaslıyorsun sen Hazan Suyu'nu? Yok her isteyen kullanamıyordu, yok haki çekiyordu falan? Böyle yalanlarla şişirilmemesi mi mesele?
Hazan Suyu dediğin şey Wano'nun kutsal hazinesi. O itibardan bahsediyorum ayrıca. Hazan Suyu dışında hani silahı, sahibiyle beraber çaldı Moria mesela?