Ozaman seri sonu mihawkınki ni alır ağzınaValla kamazonun kullandığı tırpanı bile ağzına alıp yaptı daha en iyi 12liden Beyazsakalın silahını versen ağzına alıp yapar herhalde colgatenin reklam yüzü Arkadaşımız.
Ozaman seri sonu mihawkınki ni alır ağzınaValla kamazonun kullandığı tırpanı bile ağzına alıp yaptı daha en iyi 12liden Beyazsakalın silahını versen ağzına alıp yapar herhalde colgatenin reklam yüzü Arkadaşımız.
Shimotsuki Köyü'nü Wano'dan 55 sene önce East Blue'ya göç eden Shimotsuki Kozaburo kurdu. Koushirou'nun babası ve Kuina'nın dedesidir kendisi, muhtemelen de yaşıyor. O da Shimotsuki ama Ushimaru gibi direkt torunu olmayabilir Ryuma'nın.Kendisi bir Şimotsuki'dir, torunu muhtemelen Zoro'nun doğduğu köy olan Şimotsuki köyünü kurdu sonra da oğlunu eğitmenlere teslim edip bu dünyadan göçtü. Şuan Zoro da Wano'ya geri dönüp, emaneti olan bu şehri wano'yu geri almakla meşgul.
Ben şahsen bayıldım ya. Çok başarılı olmuş. Seslendirmen performansları son derece iyiydi ve o atmosferi de çok hoş bir şekilde kurmuşlar. En iyi kısımlar ise yarına kalmış, sabırsızlıkla bekliyorum. Güncel TOEI'den daha iyi iş çıkarmış adamlar seslendirmede, yalan yok. Etkisi çok artmış eserin.Saat 10.00'da Monsters mangasına yapılan seslendirme yayımlanacak. Ryuma'yı Yoshimasa Hosoya (Attack on Titan - Reiner'ı seslendiren kişi) seslendiriyor.
Kuzen falan olabilirler.Shimotsuki Köyü'nü Wano'dan 55 sene önce East Blue'ya göç eden Shimotsuki Kozaburo kurdu. Koushirou'nun babası ve Kuina'nın dedesidir kendisi, muhtemelen de yaşıyor. O da Shimotsuki ama Ushimaru gibi direkt torunu olmayabilir Ryuma'nın.
Shimotsuki adı her duyana lerze-resândırShimotsuki Köyü'nü Wano'dan 55 sene önce East Blue'ya göç eden Shimotsuki Kozaburo kurdu. Koushirou'nun babası ve Kuina'nın dedesidir kendisi, muhtemelen de yaşıyor. O da Shimotsuki ama Ushimaru gibi direkt torunu olmayabilir Ryuma'nın.
Devamı yine saat 10.00'da yayında.Saat 10.00'da Monsters mangasına yapılan seslendirme yayımlanacak. Ryuma'yı Yoshimasa Hosoya (Attack on Titan - Reiner'ı seslendiren kişi) seslendiriyor.