Yc3 seviyesi olduğunu gösterdi bir kere.Croc bence şuan bile yc3 değildirTürlü oyunlarla Wano'yu alır demek istiyorum.2 yıl önce ki Crocodile biraz güçsüz evet.Ashura abartılıyor gibi sanki
Yc3 seviyesi olduğunu gösterdi bir kere.Croc bence şuan bile yc3 değildirTürlü oyunlarla Wano'yu alır demek istiyorum.2 yıl önce ki Crocodile biraz güçsüz evet.Ashura abartılıyor gibi sanki
Pika keserekKonu dışına çıkacaz ama nasıl gösterdi ?
Jack’le denk dövüştüKonu dışına çıkacaz ama nasıl gösterdi ?
Wano'daki Ashura Doji diyor. Pica ne alaka?Pika keserek
:/ Bruhh Zoro haterına dönüşmüşüm adam Zoro hakkında bir şey bile dememişWano'daki Ashura Doji diyor. Pica ne alaka?
Kaido Luffy’i de istedi Kid’i de.İkisininde suyunu sıktı diye hatırlıyorum.Jack yapabilseydi Jack’te Ashura’nın suyunu sıkacaktı ama yapamadı.Denk olduklarını göstermek için mangakanın yaptığı bir çatışma olarak görüyorum ben o dövüşüDenk mi dövüştü ? Kaido onu tayfasında istemeseydi o zaman Jack'in dövüşüne göre konuşabilirdik.Ama şimdilik o çarpışma anlamsız.
Yc3 etmese bile Yc4-Yc3 arası bir adam işte Jack karşısında sırıtmadı.Jack zoan formuna geçmedi dövüş uzamadı çünkü kaido ortaya çıktı.Uzasaydı Jack her türlü alırdı.Ne kadar dayanıklı olduğunu Zou'dan biliyoruz zaten.
Perospero, Ace..Bu seviyeleri kim belirliyor ? Yc4 derken mesela hangi karakter örnek alınıyor ?
Vitessiz hakisiz Luffy’den dayak yemesi.Mf’de kendisine bir itibar çalışması yapıldı ama yemezAshura Bence de Yc3 ama Crocodile'ı Yc3 yapmayan unsurlar ne ?
Uzasaydı kim alırdı yorumu varsayım.Zoan formunda saldırıya daha açık hale de gelebilirdi.Ashura’nın da sakladığı şeyler var mıydı bilemeyiz.O yüzden şu ana kadar mangada bize gösterilen denkler.Jack zoan formuna geçmedi dövüş uzamadı çünkü kaido ortaya çıktı.Uzasaydı Jack her türlü alırdı.Ne kadar dayanıklı olduğunu Zou'dan biliyoruz zaten.
İnu ve Neko'da Sulong Formlarıyla Yc4-Yc3 arası adamlar zaten.Inu ve Neko gibi 2 kın üyesiyle dönüşümlü olarak dövüşmüş adam.Bunların Sulong formları var üstelik.Kın üyeleri arasında çok uçurum olduğunu düşünmüyorum şahsen.Denk olması için daha somut örnekler lazım.
İyi de bu kınlar 20 yıldır intikam için beklemişler en güçlüleri Jack bile etmiyorsa ne anladım ben bu savaştan? Mutlaka bir Jack etmelilerInu ve Neko gibi 2 kın üyesiyle dönüşümlü olarak dövüşmüş adam.Bunların Sulong formları var üstelik.Kın üyeleri arasında çok uçurum olduğunu düşünmüyorum şahsen.Denk olması için daha somut örnekler lazım.