Kılıç dünyasının yeni umudu. Savundukları her karakter teker teker gümleyince ellerinde kalan son umutları bu oldu.
Crocodile Wano'ya gelse peygamber diyerek ibadet ederler. Roger ve WB ile seyahat eden Oden'in bile Paramecia (bariyer) meyvesini büyü sandığı ülke yahu Wano. Logia'nın ne olduğunu bile anlayamaz bu köylüler.Alabasta mı? Alabasta ezik. Croco wanoya gelse top gibi sektirirler
Ashura yeter bence Croco’yaWano halkı biraz aptal.Kaido olmasaydı Crocodile 2.Kaidosu olurdu oranın.
Bak çok net söylüyorum, Caribou'nun meyvesi bile elimde olsa direk Wano'nun yolunu tutar, tarikat kurardım. Paraya para demezdim yemin ediyorumWano halkı biraz aptal.Kaido olmasaydı Crocodile 2.Kaidosu olurdu oranın.
Büyü demeleri bir şeyi değiştirmez. Sonuçta baş etmeyi biliyorlar. Zira wanolularda da meyve var. Sadece şeytan meyvesi yerine büyü diyorlar.Crocodile Wano'ya gelse peygamber diyerek ibadet ederler. Roger ve WB ile seyahat eden Oden'in bile Paramecia (bariyer) meyvesini büyü sandığı ülke yahu Wano. Logia'nın ne olduğunu bile anlayamaz bu köylüler.
Wano'nun bu halde olmasının en büyük nedeni maalesef Oden. Yoksa Denjiro gibi zeki adam var.Türlü oyunlarla Wano'yu alır demek istiyorum.2 yıl önce ki Crocodile biraz güçsüz evet.Ashura abartılıyor gibi sanki