İlginç bir şekilde sevmeyenlerde bagetçi. asdasdsaSarı-savar öz hakiki reisdir. Yüzyıllar önce attığı tokadın sesi Red Line'da halen yankılanmaktadır.
İlginç bir şekilde sevmeyenlerde bagetçi. asdasdsaSarı-savar öz hakiki reisdir. Yüzyıllar önce attığı tokadın sesi Red Line'da halen yankılanmaktadır.
Yani loguetown'ın seviyesi de çok uçuk değildir herhalde ama Roger, Ace'in gücünü,potansiyelini gördük...Wano'nun seviyesi çok düşük çıktı bence, böyle olunca da Ryuma'nın tavanı düştü gibi gibi.
Japonlar'da da mı Türk töreleri geçerli acaba? Yani babası Loguetown'lı diye o da mı öyle sayılıyor?Yani loguetown'ın seviyesi de çok uçuk değildir herhalde ama Roger, Ace'in gücünü,potansiyelini gördük...
Hırsız içeriden olunca kapı kilit tutmaz, atasözünü birebir karşılayan, haysiyetsiz, karaktersiz kişiler işte. Hepsine de uyuyor.Kurozumileri Brutüs veya tam olarak 300 spartalıdaki efialtes'e benzetebilir miyiz? O da dar geçitin yerini gösterip ihanet etmişti. Veyahut fedöcü?
Yani toplumsal olarak çoğu şey benziyor. O da öyledir bence. Şimdi babası Osakalı bir genç Tokyo'ya gittikten sonra "ben Osakalı değilim Tokyo'luyum" diyorsa tüküreyim öyle japonluğa...Japonlar'da da mı Türk töreleri geçerli acaba? Yani babası Loguetown'lı diye o da mı öyle sayılıyor?
Bilmiyorum, ben hiç Naruto'nun "Kirigakure'liyim aslında, bizim klan sonradan göçmüş" dediğini duymadım.Yani toplumsal olarak çoğu şey benziyor. O da öyledir bence. Şimdi babası Osakalı bir genç Tokyo'ya gittikten sonra "ben Osakalı değilim Tokyo'luyum" diyorsa tüküreyim öyle japonluğa...
Gerçi birkaç İzmirli arkadaşım var İzmire taşınalı 20 sene anca olmuştur "İzmirliyim afyonlu değilim orası babamın-anamın memleketi" diye ortalıkta dolanıyor. Neyse bu konular karışık ama şunu bilir şunu söylerim. Gamsız ve gavatlarin kol gezdiği Goa'lı olacağına loguetown'lı olmak yeğdir.
Ahahhaha Namikazeler 7 göbek Konohalı zaten. Naruto öz ve hakiki Konohalıdır.Bilmiyorum, ben hiç Naruto'nun "Kirigakure'liyim aslında, bizim klan sonradan göçmüş" dediğini duymadım.
Ya da İçigo'nun... Neyse buraya girersem çıkamam.