Orada bir yanlışlık vardı ama abi Ryuumanın kendisi de diyordu Brooka (bilmem kaç yıldır çalışıyorum demesi üzerine) sen bir şey öğrenirsen ben de öğrenmiş olurum diyordu ama baktık ki Brookla alakası yok adamın kendi tekniklerini kullanıyor demek ki zombiler gölgesi kadar değil bedeni kadar güçlü addediliyorlar benim bilgimde yanlışlık yok bu açıdan
ordaki olay su, cürümüs beden ryumanın,ama gölge ve bütün teknikler brookun
adam sadece cürümüs bedeni sayesinde zoroyla vs attı...üstelik zoro bile kılıclarının kırılabilecegini anladı son saldırıya her seyini koyup kazandı...sen zannediyormusunki gercek samuray olsa öyle olurdu sonuc...adamın teknikleri yok sadece beden var ortada ki oda cürümüs, onu zor yendi zoro
kendi bile kabullenmedi sonucu zoro,bunu saymıyorum ,keske seninle yasarken dövüsseydim dedi...
dövüsü tekrar izlersen gercekten farkedersin...brokun saplayıs dedigi teknikle,brook pxe anten gibi monte oldu sabodyde,ama ryumanın bedeni aynı saplayısla duvarda kocaman delik actı...yetenek aynı, fark kas yapısı ve beden gücü...kılıc ustalıgında sır zaten beden gücüyle, ruhun harmonisi vede yetenekle, iyi bir kılıctan olusuyor...mihawk niye dünyanın en iyisi,bedeninden cıkan enerji dalgasını görmedinmi yesil wbye yolladıgı, o enerji tamemen beden gücünden geliyor ve sadece kolunu sallayarak oluyor...üstelik yetenegi eşsiz,cok iyi kılıcı var tek eksigi ruh işte...ryumada ve zoroda olan ruh mihawkta yok,o yüzden mihawk zorodan etkilendi
ama ryuma gercekten efsaneymiş her halükarda zoroyada yendirilirdi ya neyse... yinede tüm dünyada bilinen ve öldükten onlarca sene sonra bile hatırlanan efsanevi samuray bence mihawkı yenerdi