Bu klasik her seride olan, "omae wa mou shindeiru" değil mi yav?Adamın ne kadar güçlü olduğunu şu sözünden anlayabiliriz .d
Son düzenleme:
Bu klasik her seride olan, "omae wa mou shindeiru" değil mi yav?Adamın ne kadar güçlü olduğunu şu sözünden anlayabiliriz .d
Onun orjinal serisi çok güzel ama. Adamları kesiyor ve hiç savaş sahnesi yok. Adamlar da bir şeyin farkında değiller. Sonra kendilerini hazırlıolar dövüş için. Bu karakter de bu lafı diyor ve arkasını dönüp gidiyor. Düşman anlamıyor ama ana karakter arkasını dönüp giderken bir o ses duyuluyor. Adam genelde içinden gelen patlamalarla parçalarına ayrılıyor. Yani bomba yutsa öyle patlamaz. Zaten patlayacaksa nasıl bir kesiş söz konusu olabilir .Bu klasik her seride olan, "omae wa mou shindeiru" değil mi yav?
Kesiş ya da patlayışla alakası yok. Klasik, bildiğin her seride olan "Bunu gören sağ çıkamadı." durumları. "Omae wa mou shindeiru" burada onu temsil ediyor.Onun orjinal serisi çok güzel ama. Adamları kesiyor ve hiç savaş sahnesi yok. Adamlar da bir şeyin farkında değiller. Sonra kendilerini hazırlıolar dövüş için. Bu karakter de bu lafı diyor ve arkasını dönüp gidiyor. Düşman anlamıyor ama ana karakter arkasını dönüp giderken bir o ses duyuluyor. Adam genelde içinden gelen patlamalarla parçalarına ayrılıyor. Yani bomba yutsa öyle patlamaz. Zaten patlayacaksa nasıl bir kesiş söz konusu olabilir .
Bunu gören sağ çıkmadı ne la orjinal seriden bahsediyorum ben.Kesiş ya da patlayışla alakası yok. Klasik, bildiğin her seride olan "Bunu gören sağ çıkamadı." durumları. "Omae wa mou shindeiru" burada onu temsil ediyor.
Dostum anime alemindeki bir internet geyiği bu "omae wa mou shindeiru." Sanırım "Sen çoktan öldün." gibi bir anlama geliyordu.Bunu gören sağ çıkmadı ne la orjinal seriden bahsediyorum ben.
Basık geceler eseri değil o yorumun biliyorum O sözün çıkışı bir animeye bağlı. Ben seni anladım da o sözOna şey yapmak istemiştim yani.
Basık geceler eseri değil o yorumun biliyorum O sözün çıkışı bir animeye bağlı. Ben seni anladım da o sözbu animeden çıktı. Aklıma gelmişti onu söylüyordum ben de