Çahtırma. Ruh balonu. Savaşçı olanından.Bim Mom da balon
Yoksa? Kokusunu aldım he
Çahtırma. Ruh balonu. Savaşçı olanından.Bim Mom da balon
Yoksa? Kokusunu aldım he
Daha azı beklenemezdiÇahtırma. Ruh balonu. Savaşçı olanından.
Patlar.Daha azı beklenemezdi
O işin hikaye kısmı hacı, Ryuuma Kaidoyla karşılaşsa, en fazla yapabileceği tek yedikten sonra bilinçsiz yerde yatarken savaşçı ruhuyla Kaidoya bakmak olurdu. Savaşcı ruhun başka esprisi yok, tek olayı elektrikler gidince yanan ışıldak rolü üstlenmek.Bunu yazmayı unuttum şimdi aklıma geldi.
Mangaka Luffy üzerinden bu adamı övdü farkettiniz mi bunu nasıl kaçırıldı şaşırdım.
Adam Kaido'nun ağzından savaşçı ruhunu övdü Luffy'nin ve Ryuuma için bir zamanların en güçlü savaşçı ruhuna sahip kişi denildiğini iyi biliyoruz. Belki şimdi Luffy bu konuda daha öndedir ama farketmez adamın çok güçlü olduğuna bir vurgu daha geldi bence dolaylı yoldan.
Güne neşeyle başlamamı sağladığın için tebrik ediyorum seni.O işin hikaye kısmı hacı, Ryuuma Kaidoyla karşılaşsa, en fazla yapabileceği tek yedikten sonra bilinçsiz yerde yatarken savaşçı ruhuyla Kaidoya bakmak olurdu. Savaşcı ruhun başka esprisi yok, tek olayı elektrikler gidince yanan ışıldak rolü üstlenmek.
Bunu zamanında ben de söyledim üstüme füze attılarShutenmaru bile komutan ayarı çıkıyorsa, onun biat ettiği Oden'ı ve muhtelemelen Oden'dan da güçlü olan Ryuuma'yı siz düşünün artık.
Şunun neyine itiraz ettiler çok merak ediyorum.Bunu zamanında ben de söyledim üstüme füze attılar