Vay be tam 6 sene olmuş abi.Hala bekliyoruzeline saglık smoker...en büyük beklentilerimden bu arada bizm tayfanın wano ülkesine gitmesi...
Luffye patates yada arada bir gökyüzü adasındaki gibi altın veriyorlar.Ryuuma'ya ise kral diyorlar işte fark burada başlıyor.Sevdiğim biridir. Yalnız kafama şu nokta takıldı. Kurtardığı insanlar ona Kral lakabını takmış. Luffy kurtardı diye dalga geçiliyorken bu adam kurtardıkları kişiler üzerinden kendisine verilen Kral lakabından dolayı da ayrı bir yere konuluyor. Çok değişik bir olay.
''Onu kurtaranlar ona verdiği Kral lakabı'' bunu irdeleyeceksin. Farkı felan bilmem. Ryuuma'nın lakabını aldığı neden yüzünden başkasını ezenler oluyor. Benim takıntım bunlara.Luffye patates yada arada bir gökyüzü adasındaki gibi altın veriyorlar.Ryuuma'ya ise kral diyorlar işte fark burada başlıyor.
Bu halkın yonko ünvanı vermesi gibi birşey işte.Demek adam o güce ulaşmış yada öyle görülüyormuş ki vermişler yonkolar gibi.O zamanın kral ünvanı şimdi belki yonkoya denktir yada daha üstüdür tabii bunu bilmek imkansız.Luffye de bu lakapları zamanı gelince verirler.''Onu kurtaranlar ona verdiği Kral lakabı'' bunu irdeleyeceksin. Farkı felan bilmem. Ryuuma'nın lakabını aldığı neden yüzünden başkasını ezenler oluyor. Benim takıntım bunlara.
Sorun Luffy ben yapmak zorunda değilim falan deyip bu işlere bulaşması. Ryuuma ise kendi adaletini dağıtan bir adam.''Onu kurtaranlar ona verdiği Kral lakabı'' bunu irdeleyeceksin. Farkı felan bilmem. Ryuuma'nın lakabını aldığı neden yüzünden başkasını ezenler oluyor. Benim takıntım bunlara.
Halkın Yonkou'ya ünvanı vermesi onları kurtarmasıyla alakalı değil. Ryuma'nın Kral ünvanını alması onu kurtaranların ona verdiği lakap ile oluyor. Tabi lakabı şekilde reyizin. Ama dediğim gibi burda Ryuuma'yı Luffy'i tartışmıyorum. Ben burda ki iki aynı şey için farklı yorumlardan bahsediyorum.Bu halkın yonko ünvanı vermesi gibi birşey işte.Demek adam o güce ulaşmış yada öyle görülüyormuş ki vermişler yonkolar gibi.O zamanın kral ünvanı şimdi belki yonkoya denktir yada daha üstüdür tabii bunu bilmek imkansız.Luffye de bu lakapları zamanı gelince verirler.