Finalde joy boy'a bağlanacak herhalde.Ryuma Wanoda bile işlenmez ise filler karakter muamelesi çekecem sanırım. Zoro mezarına gidecek, flashback görürüz falan diyordum ufak. Onu da gecti
Bakalım. Ryuma'yı da Garp Roger gibi zirve görüyorum yoksa
Ölünce farkındalık gittiği için...Garp ayakta uyuyakaldığı anda Ryuma kesse, Garp uyandığında farkında olmayabilir.
Dövüş orada ayrıldı. Devam etse belki de ryuma haki kaplayarak kendini koruyacak?Saniyeler içersinde kaybederkene
Buna sen bile inanmadın söylerken ya. Garp, Kaido'nun Oden'den aldığı saldırıyı alsa bile vücudu kan içinde gülerek karşılar en son. Adamın olayı o.Ölünce farkındalık gittiği için...
Cahilliğine veriyorum ve olayı anlatıyorum. Hepsini dövdü bunu duymadın mı ? Herkes gördü o yumrukları görmedin mi ? Beyazsakalın beyaz kıllarıyla doluydu parmakları.Koca ana akli dengesini kaybetmiş Kaido ölmek istemeye başlamış Wb ise kk olmaktan vazgeçmiş.Xebec desen mezarda.2v4 diyenler seriyi Oda'nın yazdığını unutuyorlar adam Shiki'yi bile bire birde yedirmedi ama tabi olay açıklanınca kadar şişebilirler, patlamaları kuvvetli olur xD