Yüzyıllar içinde ağızdan ağıza dolaşınca One Piece dünyasının abarttığı bir karakter işte.Garp dünyanın en dehşet verici tayfasını dağıtır.
Ryumacılar: tek bir tane 1v1’i yok hebele hübele.
Aynı Ryumacılar: ejderha kesti Uuuuuuuuu.
Yüzyıllar içinde ağızdan ağıza dolaşınca One Piece dünyasının abarttığı bir karakter işte.Garp dünyanın en dehşet verici tayfasını dağıtır.
Ryumacılar: tek bir tane 1v1’i yok hebele hübele.
Aynı Ryumacılar: ejderha kesti Uuuuuuuuu.
Kör ölür badem gözlü olur. Ondan sonrada mastürbasyon malzemesi olurYüzyıllar içinde ağızdan ağıza dolaşınca One Piece dünyasının abarttığı bir karakter işte.
Gerçek tarihte bile böyle abartılan insanlar var. Klasik Japon fetişi. Samuraylar şöyle böyle diyorlar ama şerefsizin önde gideni çoğu.Kör ölür badem gözlü olur. Ondan sonrada mastürbasyon malzemesi olur
Bir zamanlar Wano'yu korumuş, karşısına çıkan her kese diz çöktürmüş, güçlü olduğu muhakkak. Yalnız bir şekilde yeni neslin eskilerden daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Finale yaklaşıyoruz, eskilerin yapamadığını yapacak bir güç gelişecek. Dolayısıyla bu çağda yaşayanlar daha da güçlü olacak. Garp'ta yeniler için biraz ihtiyar ama kendisiyle birlikte zirvede duran iki efsaneyi toprağa gömdü. Gücüne güveniyorum.Lakabı yeter.
Ryuma, Garp gibi belli bir kesimin şişirme kahramanı değil; herifin lakabı kılıç Tanrısı. TANRI TANRIIIIIIII ALOOOOO!
Söylenen herşey doğru olsa bile bu Ryumayı Garp’tan daha güçlü yapmaz ki adam fi tarihinde yaşamış döneminde in mi var cin mi var bilmiyoruz . Bugün bile op evreninde amiral seviyesi adamlar korsan olsalar bütün dünyada terör estirip nam salabilirler.Gerçek tarihte bile böyle abartılan insanlar var. Klasik Japon fetişi. Samuraylar şöyle böyle diyorlar ama şerefsizin önde gideni çoğu.
Niye sildin laGarp, Ryuma'nın kılıcını kürdan olarak kullanır.
Roger'ı bir kez olsun yakalayamamış Roger'dan sonra en güçlü adam ünvanını alamamış Shiki'ye 2 kişi, Xebec'e 2 kişi dalmış, Chinjao gibi bir basiretsizi yenmek için antrenman yapmış Garp'ın durup duracağı en yüksek zirve Ace'in idam platformudur.Bir zamanlar Wano'yu korumuş, karşısına çıkan her kese diz çöktürmüş, güçlü olduğu muhakkak. Yalnız bir şekilde yeni neslin eskilerden daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Finale yaklaşıyoruz, eskilerin yapamadığını yapacak bir güç gelişecek. Dolayısıyla bu çağda yaşayanlar daha da güçlü olacak. Garp'ta yeniler için biraz ihtiyar ama kendisiyle birlikte zirvede duran iki efsaneyi toprağa gömdü. Gücüne güveniyorum.