Biri Ryuuma'nın kılıcını çalmaya kalksa 150 parçaya böler, biri Zoro'ya iftira atsa Zoro onları 150 parçaya böler. Neresini benzettin Ryuuma'nın?Ace gibi basiretsiz olmadığından yaşına kadar gelmiş işte. Ace’in psikolojisi bitik zaten Ace’in potansiyeli olduğunu iddia eden yanlış okumuştur seriyi. Garp bildiğimiz Luffy gibi bam bam yumruk atam, dövüşem modunda. Wanted hikayesinde ben Zoro gördüm baya. Yok kılıcıma dokunan adamı yaşatmam falan tam Zoro’ya yakışan kazmalıklar.
Zoro kazandığı, güçlendiği sürece hangi kılıcı almış tınlamıyor Wado dışında, o da kılıç ustalığının verdiği kılıca saygıdan değil çocukluk aşkına bağlılığından. Monsters'ı 7-8 kere okumuşumdur, Zoro'ya benzettiğim tek yönü tipi.
Adamın giriş cümlesi "Bu kasabada sevgi yok, böyle bir yerde asla ölmeyeceğim..."
Zoro'nun böyle bir cümle kurduğunu dahi hayal edemiyorum.
Zoro tansiyonun yükseldiği anlarda dramatikleşir, asla yoktan tansiyon yükseltmez bir anda dramatik hareketler yapmaz. Çakma mihowk ile dövüşürken kız durdurun şunu diye bağırdığı dizlerinin üstüne çöküp "evet efendim" diyor mesela Ryuuma. Tayfadan böyle bir hareket yapsa Zoro'nun diyeceği şeyi bile tahmin edebiliyorum "Oi oi, bir şeyi de abartmayın hıammına"
Ryuuma'ya bakıp da Zoro'ya benzeten adam delüzyoneldir, hayal görüyordur.
Son olarak şunu bırakacağım: