O brook.Sadece beden Ryumaya ait.Ruh Brook oluyor.Wanted hikayesindeki Ryuuma Luffy'i kişilik olarak andırsa da One Piece'deki Ryuuma daha farklı gibi geldi bana. Daha acımasız biri gibiydi.
O brook.Sadece beden Ryumaya ait.Ruh Brook oluyor.Wanted hikayesindeki Ryuuma Luffy'i kişilik olarak andırsa da One Piece'deki Ryuuma daha farklı gibi geldi bana. Daha acımasız biri gibiydi.
Brook öyle acımasız bir adam değil. Brook’un gölge etkisini zaman geçtikçe biraz kaybetmiş. Mesela Sanji’nin pengueni bir süre sonra yanlış hatırlamıyorsam kadınlara saldırıyordu.O brook.Sadece beden Ryumaya ait.Ruh Brook oluyor.
Hatırlamıyorum öyle bir şey.Ruh etkisini kaybetse bile beden nasıl kontrolü alsın eline.Mantiksiz.Brookun hiç görmediğimiz yanları işte onlar.Brook öyle acımasız bir adam değil. Brook’un gölge etkisini zaman geçtikçe biraz kaybetmiş. Mesela Sanji’nin pengueni bir süre sonra yanlış hatırlamıyorsam kadınlara saldırıyordu.
Bedenin özellikleri ruhu bastırıyordu. Hatta afrosuna bile zarar verecekti.O brook.Sadece beden Ryumaya ait.Ruh Brook oluyor.
Bedenin ne özelliği var ki ruhu bastırsın.Bedenin özellikleri ruhu bastırıyordu. Hatta afrosuna bile zarar verecekti.
Yok ya var öyle bir şey. Yüksek ihtimal olduğuna eminim. Hatta Robin ve Chopper şaşırıyordu o olaya.Hatırlamıyorum öyle bir şey.Ruh etkisini kaybetse bile beden nasıl kontrolü alsın eline.Mantiksiz.Brookun hiç görmediğimiz yanları işte onlar.
Bam bam yumruk atam da kazmalık bana kalırsa. O kılıç çarpma mevzusu bizdeki omuz atma işte.Ace gibi basiretsiz olmadığından yaşına kadar gelmiş işte. Ace’in psikolojisi bitik zaten Ace’in potansiyeli olduğunu iddia eden yanlış okumuştur seriyi. Garp bildiğimiz Luffy gibi bam bam yumruk atam, dövüşem modunda. Wanted hikayesinde ben Zoro gördüm baya. Yok kılıcıma dokunan adamı yaşatmam falan tam Zoro’ya yakışan kazmalıklar.
Wano'da daha oturaklı geçmişi gösterilirse bence Luffy'e kayar ibare yine.Wanted hikayesindeki Ryuuma Luffy'i kişilik olarak andırsa da One Piece'deki Ryuuma daha farklı gibi geldi bana. Daha acımasız biri gibiydi.
Bir bakayım konunun gelişimine.Oyleyse kabul edebiliriz bazı seyleri.
Bir de zaten Ryuma’nın son bir sözü var. Bu samuray bedenine yenilgiyi tattırdığım için üzgünüm diye. Yani büyük ihtimal benim dediğim gibi.Bir bakayım konunun gelişimine.Oyleyse kabul edebiliriz bazı seyleri.