+1
Engelini kaldırdım bu yorumla kardeşim
Ben bunu kişi odaklı söylemiyorum ki o dönem yaşayan herkesi kapsayıcı bir şekilde konuşuyorum.Senin dediğin olaylar benim anlatmak istediğim durumun alt kümesinde kalıyor,söylediğime verdiğin cevap alakasız yani.Adam kutsallara ve denizcilere karşı ülkesini korumuş, tokatlayıp bırakmış. Herifler halen denizci yollamıyor Wano'ya korkudan. Algıda seçe seçe ejderha kiki kiki diye tepeden bakabileceğin hikayeyi mi seçtin?
Dâhil olduğum için kusura bakma da Ryuuma için olan efsaneye inanıyorsun da Garp için denilince niye kem küm ediyorsun. Şeffafmışsın!Adam Roger'dan başka hangi kralı indirmiş de kral avcısı oluyor, olsa olsa başarısız kral avcısı olur. Ayrıca 550'lik balon Çincao neyin kralı, karıncaların mı? Daha Zoro'ya öff ne güçlü delikanlıymış falan desin o, krallık aşar çapsızı.
Yok canım buyur, tartışmassak ne tadı kalır?Dâhil olduğum için kusura bakma da Ryuuma için olan efsaneye inanıyorsun da Garp için denilince niye kem küm ediyorsun. Şeffafmışsın!
Bence dokunmak istediğim noktaya ayak parmaklarım dahil girdim, alakasız görmüyorum
Ben bunu kişi odaklı söylemiyorum ki o dönem yaşayan herkesi kapsayıcı bir şekilde konuşuyorum.Senin dediğin olaylar benim anlatmak istediğim durumun alt kümesinde kalıyor,söylediğime verdiğin cevap alakasız yani.
Kizaru ben tek gideyim diyor ona bakarsan.Yok yahu, Kaido yeni nesilden. Öyle 11239123 senedir yaşayan biri çıkmaz.
Sanji atmasın King atsın ne farkeder? Sen benim anlatmak istediğimi çok iyi anladın
Baktım, Akainu da güvenlik tehlikesinden yollamıyor. Ryuuma da yaşamıyor ha şu an bu arada, öleli yüzyıllar geçmişKizaru ben tek gideyim diyor ona bakarsan.
PekiBence dokunmak istediğim noktaya ayak parmaklarım dahil girdim, alakasız görmüyorum
Ölüsü yetiyor çakallaraBaktım, Akainu da güvenlik tehlikesinden yollamıyor. Ryuuma da yaşamıyor ha şu an bu arada, öleli yüzyıllar geçmiş
Yani dediğin gibi wano sendromu yok. Akainu temkinli davranıyor sadece. Kaido girmiş, Kizaru salın tek gireyim diyor.Baktım, Akainu da güvenlik tehlikesinden yollamıyor. Ryuuma da yaşamıyor ha şu an bu arada, öleli yüzyıllar geçmiş