Aydın duygusal davranıyor Garp konusunda. Birazcık gıcığı var.Dâhil olduğum için kusura bakma da Ryuuma için olan efsaneye inanıyorsun da Garp için denilince niye kem küm ediyorsun. Şeffafmışsın!
Aydın duygusal davranıyor Garp konusunda. Birazcık gıcığı var.Dâhil olduğum için kusura bakma da Ryuuma için olan efsaneye inanıyorsun da Garp için denilince niye kem küm ediyorsun. Şeffafmışsın!
Açıklama yapılmadı. 55-60 civarı çıkar diye düşünülüyor.Sen daha dur. Kaido ölümsüz. Eğer ryuma döneminden beri kaido yaşıyorsa o yara kaidodansa al sana ryumanın net seviyesi
@Smoker kaidonun yaşı belli mi?
Monkey family' düşmanı adamAydın duygusal davranıyor Garp konusunda. Birazcık gıcığı var.
Yok canım Luffy'i çok seviyor, şahidim.Monkey family' düşmanı adam
Olabilir. Farkındalık gösterebiliyor. Benim düşüncem berabere kalınabileceği Sevgi yumruğu vs Kılıç kıran teknik. Hangisi daha ağır basar acaba diye düşünüyorum. Muhtemelen beraberlik olur. Kimseyi 1 adım önce göremiyorum. Ikisi de bus haki de enlerde nede olsaYok canım Luffy'i çok seviyor, şahidim.
Benim de beklentim o yaşlar ama ölümsüz olup yaşlanması durduysa 100lerce yıllık olabilir. 20 yıl önceki hali bile neredeyse hiç değişmemiş. İnşallah yaşayan tarih çıkar.Açıklama yapılmadı. 55-60 civarı çıkar diye düşünülüyor.
Nasıl bir tekse adam kalkıp saatlerce dövüşmeye devam ediyor, bir gün tek yersem inşallah böyle yerim.
Tek nedir, nasıl atılır?
Ahaha meyvesi sağolsun.Nasıl bir tekse adam kalkıp saatlerce dövüşmeye devam ediyor, bir gün tek yersem inşallah böyle yerim.