Shanks'ın sağlam ayakkabı olmamasının benim açtığım konuyla ne ilgisi var?Hele hele oyuna gel sen. Millet Wano öngörüş konusunda avatarını, ismini, onurunu, haysiyetini bir köşeye koysun, konunun sahibi @Montana da burada Shanks'a laf atarak Jedi akıl oyunu ile forumu yönlendirsin.
La bu adam kendi konusunda en üst zirveye oynuyor güvenip Shanks'a sövmeyin :/
Shanks öyle biri değilShanks'ın sağlam ayakkabı olmamasının benim açtığım konuyla ne ilgisi var?![]()
Shanks'ın WB'nin cenazesinde attığı aynı gülüş.Shanks öyle biri değilBen baktım o konuyu açmanla buraya yazman arasında az vakit var. Hiçbir şey olmadıysa bile kesinlikle birşeyler oldu/olacaktır. Soruların cevaplarını ararken bu konuda buldum kendimi
![]()
İnanılmaz havalı adam ya. Keşke Dragon da bu kadar havalı olsa o potansiyel var ama bir türlü beğenemiyorum adamın tipiniShanks'ın WB'nin cenazesinde attığı aynı gülüş.
![]()
Marco kadar üzgün değildir herhalde.Nokta nokta baloncuğu falan da var, ne anlam ifade eder belli değil tabii ama yine de bir soğukluk var. Shanks zaten pis pis sırıtıyor orada. Cenazedeyse o niye gülüyor?