Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Shanks

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 380 83.5%
  • Sevmem

Kullanılan: 75 16.5%

• Kullanılan toplam oy
    455

Silinmiş Üye

Hele hele oyuna gel sen. Millet Wano öngörüş konusunda avatarını, ismini, onurunu, haysiyetini bir köşeye koysun, konunun sahibi @Montana da burada Shanks'a laf atarak Jedi akıl oyunu ile forumu yönlendirsin.

La bu adam kendi konusunda en üst zirveye oynuyor güvenip Shanks'a sövmeyin :/

Kendisi kanaatimce yeraltı dünyasının iplerini elinde tutan kişidir. Marineford'a giden Kaido'yu savaşsız durdurmasının, Gorosei'ye kolayca ulaşmasının sebebi hep bunlardır. Bizim gariban Kid'de yeni patron ben olcam diyip Shanks'a saldırmıştır, bunun üstüne Shanks biraz sinir biraz geçmişin etkisiyle Kid'in sol kolunu almıştır.

Teorinin ayrıntılı konusu:
Shanks, Yeraltı Dünyasının Patronu (Alıntı)

Hele hele oyuna gel sen. Millet Wano öngörüş konusunda avatarını, ismini, onurunu, haysiyetini bir köşeye koysun, konunun sahibi @Montana da burada Shanks'a laf atarak Jedi akıl oyunu ile forumu yönlendirsin.

La bu adam kendi konusunda en üst zirveye oynuyor güvenip Shanks'a sövmeyin :/
Shanks'ın sağlam ayakkabı olmamasının benim açtığım konuyla ne ilgisi var? :bilmem:

Silinmiş Üye

Shanks'ın sağlam ayakkabı olmamasının benim açtığım konuyla ne ilgisi var? :bilmem:
Shanks öyle biri değil :( Ben baktım o konuyu açmanla buraya yazman arasında az vakit var. Hiçbir şey olmadıysa bile kesinlikle birşeyler oldu/olacaktır. Soruların cevaplarını ararken bu konuda buldum kendimi :ühü:

Bu adam kötü çıkamaz. Çıksa da nasıl mantığa bağlanacak bilmiyorum. Oda bu işin altından kalkarsa tüm ettiğim küfürleri geri alırım. Üstüne Akainudan Biatimi geri alırım. Gerçi çok sinyal verildi ama bilmiyorum

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık