Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shanks (Güncel) vs. Kaido (Wano)

Kim kimin hakkından gelir?

• Shank

Kullanılan: 17 63.0%
  • Kaidou

Kullanılan: 9 33.3%
  • Yenişemezler

Kullanılan: 1 3.7%

• Kullanılan toplam oy
    27
Shanskı görmediğimiz için Yenişemezler dedim. Shanks için tek + Kaido sıkletinde olan Lokiyi yenmesi oda nasıl oldu belli değil belki kapışmadılar anlaştılar Loki yenilmiş gibi yaptı. Kaido ise Tanrı Meyvesinde olan Luffye yenilmedi hatta Luffyi öldürdü bildiğin. Shanks onun karşısına çıkamadı. Wano Kaido Wano Shanksdan daha güçlüydü fakat Shanks güncelde geçmiş gibime geldi. Marineford öncesi Shanks Kaidoyu engellemeye çalıştı oraya gelmemesi için. Orada da ne olduğu belli değil Shamrock gitti muhtemelen Kaido neden gelemedi Shamrock onu durdurabildi mi mesela hiç zannetmiyorum. Kaido niye gelmedi Mfye. Yada Shamrock ile beraber 2 vs 1 atıp mı engellediler. Yada Shanksla kapışacak gibi oldular Shanks onu ikna edip caydırdı mı. Acenin Joy Boy olduğunu düşündüğü için gitti deniliyor Shanks da o Joy Boy değil başkası diyerek onu ikna etmiş. Başka mantıklı sebep yok gibi. Shanks,Kaido ile Marineford öncesi kapışsa Marineforda gelemezdi. Aralarında çok güç farkı yoktur Shanks 0.5-1 misli daha güçlüdür o kadar Marineford öncesi onunla kapışmaması da onu ciddiye aldığınnı göstergesi o varken Wanoya da dalaşmadı.
Shanks Kaido yenilince '' Hadi Benn, one piecei alalım'' deme sebebi Kaido korkusu değil. Bir deli kuyuya taş atıyor , herkes pesinden gidiyor. Adam Kaido'dan korksa MF savasında onu mu durdurur ? Gençken Harald'a dalan adam Kaido'dan mı korkuyor :D Bu lafı söyleme sebebi Luffy'nin Nikayı uyandırması ve son Saga'ya girmemiz. Zaten son sagaya böylece geçiyoruz. Herif çağ açıp çağ kapıyor seride. Serinin başlangıcını başlatan Roger ile birlikte, Mf de 2 yıllık arayı başlatan, son sagayı da başlatan Shanks reisin gözükmeleri. Zaten sırf şu olaylar bile karakterin önemini gösteriyor. Kaido Luffy'nin Nika'yı uyandırması rolü vardı ve misyonunu tamamlayıp gitti. Evet zor oldu, defalarca ölüp ölüp dirildi karakter. Shanks ile mukayese edilmez Kaido. Güç olarak evet kim yenerse yensin ıkınarak yener. Ama Shanks yenilmez. Serideki rolü adamın çok büyük. Seriyi başlatan (Ana karakter için ), çağları ayıran , yazarın silüeti bu adam.

Ki bu arada Kaido - Mom ölmemiştir son savaşa katılırlar diyenlerdenim. Orada akta , karada belli olacak :D

Bazıları Shanks'ın önemini anlamamış ama yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
Shanksu alır ama ucu ucuna.Aşırı baskın gelemez.İlk önce gitsin mihawkı tokatlasın.Sonra shanksu açık ara alır deriz.Çünkü ben mihawkın kaidouyu yendiği bir sahne düşünemiyorum.Shanks mihawkı alırsa bütün soru işaretleri kaybolur bence.Mihawkla kapışmalarından bu yana shanks aşırı güçlenmiş olmalı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık