Kol kaptırmadan evvel yonko idi diye hatırlıyorum, senin info nerden geliyor, öyleyse güncelleyelim.hocam shanks 12 sene evvel yonko olmadı kolunu kaptırdı o olaydan 6 sene sonra yonko oluyor bilgin olsun
Diğer statlarda eşitler, mihawk kılıç yeteneğinde geçiyor diye mi verdiler ünvanı?hayır ben diğer statları low demedim ünvanın verilme sebebi kılıç yeteneğinden ötürü dedim ikisini diğer statlarda kıyas ederkende eldeki doneleri yorumladım shanks haki kapattı felan niye diyeyimki ?
Mihawk’ın başarısını geç, amirallerin başarısı yeter. Mf amiralleri ve mf sonrası amiraller bir mi? Luffy kurtarılacak diye Sengoku, Garp, Mihawk, Amiraller falan plot uğruna harcandı. Seride pek çok örneği var bu mevzunun. Ben bu sahnelere bakıp plot diyorum, sen başka sahne görmedik, Mihawk = Vista diyorsan o senin bileceğin bi mevzu ama bu seni çok yanıltır, haberin olsun. En basitinden Croco ve Mihawk sahnesi var. Croco kendince racon kesiyor Mihawk’a, buna bakarak Croco = Mihawk mı diyorsun? Aradan yüzlerce bölüm geçiyor ve Croco’nun Mihawk’a neden yonko olmadığını sorduğunu görüyoruz, ödülleri arasında uçurum olduğunu görüyoruz. Yonko görülen, Şanks’tan üstün tutulan, tek başına takılan en yüksek ödüllü kişiyi Vista, Croco ile Mf’de gördüğün plot üzerinden eşit tutuyorsan çok yanılırsın.hocam mf e plot diyip geçebilmemiz için mihawkın daha üstün bi başarısı lazım benim beklentim yonko lvl gibi bişiy çıkması ucundan kıyısından ama şuan eldeki donelere bakıp sağkollardan üstün low amiral ayarı görüyorum kendisini oda vistayla kapışırken luffye bakmasından felan yani zoroya karşı finalde ne ayarı çıkar beklenti olarak ucundan yonko aramaki fujıtoranın üstü şuansa sağkol üstü diyorum ben çokdaha güçlü çıkma potansiyalide var hikayesel olarak ama featerle low amiral şuan
Croco da eski şiçi ama 3,6b ödülü yok.mihawkın ödülüne etki eden çok şey var
1-eski schibukai
2-denizci avlaması
3-çapraz loncada bulunması
Croco da denizci avlıyor, Zoro ve Luffy de ama 3,6b ödülleri yok.
Çapraz loncada bulunması, çapraz loncaya artı yazan bişey, Mihawk’a değil.
O zaman Shanks vs. Mihawk görene kadar ikna olmayacaksın, o kapıyı da Oda zaten tek kollu bahanesiyle kapattı.benim fikrim şu ikili karşı karşıya geldiklerinde dillere destan kıran kırana duello ettiler gibi anlatıldı o dönemler denklerdi şuan shanksın gözüken başarımları daha iyi diye mihawkın önüne alıyorum yarın öbürgün mihawk iner sahneye daha sağlam featlerle o zaman fikrim değişir elbette net konuşmak için tabikide iki karakterinde sağlam bir top tier ile eşleşmelerini görmemiz gerekiyor ona bişiy diyemem ama şuana kadarda mihawktan hiç öyle kaido veya bigmomun yada beyazsakalın ağırlığını seride verdiğini düşünmüyorum yazarın suçuda çok büyük tabi burda fikrine saygı duyarım günün sonunda dediğin gibi beklentilerimizi söylüyoruz