Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] Sevdiğiniz YouTube Kanalları

Soğuk savaş etkinliği bence komikti geçen sene forumda benzer bi konu açtım onlardan gördüğümden.Çöktü derken ne anlamda ?
İçerik yok ki adamlarda. Soğuk Savaş dışında tutan bir format üretme denemelerini zaten çoktan bırakmışlardı, artık ön hazırlık gerektirmeyen basitçe kaydedip kurgulayıp basabilecekleri videoları bile doğru dürüst yapmaz oldular.
Bu ara Crossover talks kanalını sıkı takip ediyorum. Post 42 nin çöküşüyle yerlerine o geçti gibi oldu.
Crossover Talks'ı hep şu hissiyatla izliyorum ben :D :
Bunun her bölümünde Yorekok'un "Öyle bi' film vardı...", "Bana şu oyunu hatırlattı..." gibi cümleler dışında lafa girmeyi beceremeyen silik bir normie olmasını izlemekten ilginç bir keyif alıyorum nedense :(
Ben de Amerikan çizgi romanlarıyla ilgilenenler için ComicTropes kanalı tavsiyemi yineleyeyim, bu alandaki en iyi kanal kesinlikle.

Bir de son günlerde çoğu videosunu tükettiğim basit ama hoş bir formatta videolar yapan bir kanal önereyim. Aslında yaptığı yalnızca bir filmin soundtrack'inden öne çıkan bir parçayı alıp bunu yine o filmden kesilmiş sahnelerle beraber bir klip olarak sunmak.

Bir de Flu TV bilhassa son haftalarda halihazırdaki formatlarını koruyup buna yenilerini eklemeye başladı. Bu düzenlerinde haftada 4-5 video atıyorlar ve bunların çoğu da izlemeye değer oluyor. Bence şu anda YouTube Türkiye'nin en iyi kanalı haline gelmiş durumdalar ki izlenmelerinde de ciddi bir artış görüyorum. Bunu biraz daha ileriye taşıyabilirlerse genel Türk medyası bazında da önemli bir yayın platformu haline geleceklerini düşünüyorum.

İçerik yok ki adamlarda. Soğuk Savaş dışında tutan bir format üretme denemelerini zaten çoktan bırakmışlardı, artık ön hazırlık gerektirmeyen basitçe kaydedip kurgulayıp basabilecekleri videoları bile doğru dürüst yapmaz oldular.

Crossover Talks'ı hep şu hissiyatla izliyorum ben :D :

Ben de Amerikan çizgi romanlarıyla ilgilenenler için ComicTropes kanalı tavsiyemi yineleyeyim, bu alandaki en iyi kanal kesinlikle.

Bir de son günlerde çoğu videosunu tükettiğim basit ama hoş bir formatta videolar yapan bir kanal önereyim. Aslında yaptığı yalnızca bir filmin soundtrack'inden öne çıkan bir parçayı alıp bunu yine o filmden kesilmiş sahnelerle beraber bir klip olarak sunmak.

Bir de Flu TV bilhassa son haftalarda halihazırdaki formatlarını koruyup buna yenilerini eklemeye başladı. Bu düzenlerinde haftada 4-5 video atıyorlar ve bunların çoğu da izlemeye değer oluyor. Bence şu anda YouTube Türkiye'nin en iyi kanalı haline gelmiş durumdalar ki izlenmelerinde de ciddi bir artış görüyorum. Bunu biraz daha ileriye taşıyabilirlerse genel Türk medyası bazında da önemli bir yayın platformu haline geleceklerini düşünüyorum.

Aslında batıl royal falan iyiydi de devam ettirmediler. Bomboş serilerinin adı üstünde zaten... gevgevgev içeriksiz. Son sezonun 2. yarısı komple kötü zaten soğuk savaşta.

Crossover talksı bence Özgür taşıyor ya çok değişik bir vibeı var adamın klsdfhdklshf

Üye silindi 5781

Az önce bir video ile keşfettiğim kanal.
İnsanların arasındaki bariyeri kaldırmaya yönelik videolar yapıyorlar.
Mesela attığım videoda yabancı insanların evlerine gidip kendilerinin mutfağında akşam yemeği yapıp hep beraber yemeyi teklif ediyorlar.
Sonuç ise muazzam , buna izin veren ailelerden biri günün sonunda ''Şu an bir aileyiz , sofrayı hepimiz beraber kaldıracağız.'' diye bir cümle kuruyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık