Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] Sevdiğiniz YouTube Kanalları

Enis Doko

Bu adamda sevdiğim şeyler kaynaksız konuşmaması, bilmediği konuda ahkam kesmeyip uzmanlara yönlendirmesi, savunduğu şeyde yanıldığını veya yanılmış olabileceğini açıkça söyleyecek kadar kadar cesur olması ve en önemlisi SS seviye tartışma üslubu.

Bu arada yanlış anlaşılma olmasın Venüs'de yaşam olabileceği ile ilgili attığı son video 3-4 yıl öncesine ait sanırım.

Agunzagun diye biri vardı dimi ya noldu acaba adama? ?
Mesajı görünce geçmişe gittim be. Bu Agunzagun Sabri ile ortaokulda ve lisenin ilk yıllarında Level ve Oyungezer dergilerine özenip beraber oyun inceleme siteleri kurmuştuk, e-dergiler falan çıkarmıştık. Sonra bir sebepten kavga ettik sanırım ama sebebini hatırlamıyorum bile 12 yıl falan olmuş :D YouTube'a içerik üretilen ilk yıllarda orayı hiç takip etmediğimden agunzagun kanalından yıllar sonra haberim oldu, o sırada da epey fazla abonesi vardı sanırım, vay be demiştim :D Şimdilerde de Oyungezer'in yazar kadrosunda Sabri, bugün önemsiz gibi dursa da o zamanlar Oyungezer'de yazmak büyük hayaldi bizim için. Dergide yazılarını görünce uzaktan uzaktan takdir ediyorum öyle.
Benimle birlikte Twitch'te Agun izle!
burda, daha dün yayındaymış, ben de takip ediyormuşum :eek:

Bu kanala şimdi denk geldim birkaç videosunu izledim hoşuma gitti. Moda ürünlerini tamir ediyor/ yeniliyor. İzlemesi çok keyifli , göz asmr’si resmen.

bu kanal değil ama yine üstteki kanal gibi benzer el işçiliği videoları izlemekte çok hoş :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık