Heyecanla bekliyoruzBomba videolar geliyor bu arada.
Daha bi heyecanlandım şimdiTam ben yazacaktım, hızlı davranmışsın.. İphone çekilişi sonrası buralar değerlenecek rez alın.![]()
Heyecanla bekliyoruzBomba videolar geliyor bu arada.
Daha bi heyecanlandım şimdiTam ben yazacaktım, hızlı davranmışsın.. İphone çekilişi sonrası buralar değerlenecek rez alın.![]()
BanlayınFantastikceo
Dalgasına söyledim ciddi değilim.Banlayın
Biliyorum dostum sıkıntı yokDalgasına söyledim ciddi değilim.
Vay be iyiymiş. Dergiler hala duruyor mu bakarım?Mesajı görünce geçmişe gittim be. Bu Agunzagun Sabri ile ortaokulda ve lisenin ilk yıllarında Level ve Oyungezer dergilerine özenip beraber oyun inceleme siteleri kurmuştuk, e-dergiler falan çıkarmıştık. Sonra bir sebepten kavga ettik sanırım ama sebebini hatırlamıyorum bile 12 yıl falan olmuşYouTube'a içerik üretilen ilk yıllarda orayı hiç takip etmediğimden agunzagun kanalından yıllar sonra haberim oldu, o sırada da epey fazla abonesi vardı sanırım, vay be demiştim
Şimdilerde de Oyungezer'in yazar kadrosunda Sabri, bugün önemsiz gibi dursa da o zamanlar Oyungezer'de yazmak büyük hayaldi bizim için. Dergide yazılarını görünce uzaktan uzaktan takdir ediyorum öyle.
Az önce biraz bakındım da bulamadım internette. Issuu diye bir e-dergi sitesine yüklüyorduk sanırım oradan uçmuş.Vay be iyiymiş. Dergiler hala duruyor mu bakarım?