Ahahaahha aman ne yazığıYazık işte
Ahahaahha aman ne yazığıYazık işte
Çopper ?1. Nico
2. Robin
Moria'yı sevmeyen ölsün. Ne iticiliğini gördüler çok merak ediyorum. Tasarım olarak türünün tek örneği. Adam karizmanın vücut bulmuş hali resmen. Kocaman da bir yüreği var. Şu koskoca seride kaç kaptan, adamlarını önemseyip onları seviyor ki? Bir elin parmaklarını geçmez herhalde. İyi adamdır Moria iyi. Çok severim reisi.Tiçli bölümden sonra Moriaya bir acıdım ben oyumu çekiyorum ondan sırf bu sebepten. Yazık la herkes kafasına vuruyor herifin
Robin neyse de Nami'ye hiç tahammül edemiyorum artık. Son bir kaç arc da iyice nefret ettirdi kendinden. Eskiden sadece sevmiyordum, şimdi ise nefret ediyorum. :/Nami ve Robin sevmeyenler var.
Üzdünüz
Tadını çıkarsın. Zeus çok kalmaz onda. Big Mom, Zeus'u almak için tepesine çöktüğünde göreceğim ben onu.Zeus falan aldi. Su aralar Enel gibi bile takilabilir. Gelisimi hos bence. Nami aka Rotacilar Kralicesi :d
Hiç zannetmiyorum. Pro'yu alabilmesi için Mom'ın ölmesi lazım. O da şu anlık imkansız olduğu için Nami onu almak yerine elindekini de kaptırır. Mom geldiğinde Zeus direk ona dönecektir bence. Kadının ruhu kolay kolay ona ihanet etmez. Devon'la da sopasıyla epik bir vs atsın.Yok. Prometheus dahi alir Nami. Catarina Devon vs Nami dovusunde epik bi Nami gormek dilegiyle.
Nami karakter olarak itici buluyorsan tayfada Nami den once Sanji, Usopp,Brook var itici olarak