Kizaru.
Listede Coby ve Moriah ama en itici şahıs Nico Robindir.
Chopper dan önce Nami hastalanmıştı ve ölüyordu nerdeyse. Adam doktor be nasıl faydasız olabilir?Chopper... Abi hiçbir faydası yok tayfaya.
Kilit rol oynayacak büyük ihtimalle seri sonlarında ama hani şuan bakıyosun geyiğe aksiyonlarda yaramaz,hastalıkda koşuşturur hadi önceden Luffy Ussop Geyik muhabbetleri sarıyordu gırgırları artık o da yok bilmiyorum boş beleş bir adam ya.
O yüzden mi avatarın chopperChopper... Abi hiçbir faydası yok tayfaya.
Kilit rol oynayacak büyük ihtimalle seri sonlarında ama hani şuan bakıyosun geyiğe aksiyonlarda yaramaz,hastalıkda koşuşturur hadi önceden Luffy Ussop Geyik muhabbetleri sarıyordu gırgırları artık o da yok bilmiyorum boş beleş bir adam ya.
ve başka bir doktorlugunu görmedik...Şaka bir yana nami ölmediği sürece bir faydası yokChopper dan önce Nami hastalanmıştı ve ölüyordu nerdeyse. Adam doktor be nasıl faydasız olabilir?
Bu kadar karizmatik bir geyik olması boş olduğu gerçeğini değiştirmez.Ah ne çok sevmiştim ilk geldiginde tayfaya.Bu dışlanmış halleri tayfaya alışması şarlatan doktorla anıları çok sevmiştim ama artık bıktım.O yüzden mi avatarın chopper