O bölümde robotu tamamlasaydı Moriaha tek atarlardı. Robotun gücüyle, bir işe de yaramıyor.
Son düzenleme:
O bölümde robotu tamamlasaydı Moriaha tek atarlardı. Robotun gücüyle, bir işe de yaramıyor.
Ne alaka oğlum ne acıyorsun adam yonkou mekanı basmaya gitmiş.Tiçli bölümden sonra Moriaya bir acıdım ben oyumu çekiyorum ondan sırf bu sebepten. Yazık la herkes kafasına vuruyor herifin
Croco'da bunun gibi bir yeri basar sonra dayağı yer.Ne alaka oğlum ne acıyorsun adam yonkou mekanı basmaya gitmiş.
Adama yazık la. Adamın ilk tayfasını Kaido katlediyor sonra diyor ki ''seni öldürmüyom ki acı çek'' o da delirip kendine zombi ve türevi canlılardan tayfa kuruyor. Sonra o tayfadan biri kayboluyor bu sefer de Tiç ve tayfası öldürüyor adamını. Akli dengesi kalmamıştır garibinNe alaka oğlum ne acıyorsun adam yonkou mekanı basmaya gitmiş.
Yok be akli dengesi kalmasa mekanına gider mi? İt gibi tırsması lazım bu Moriah ın başka olayı var.Adama yazık la. Adamın ilk tayfasını Kaido katlediyor sonra diyor ki ''seni öldürmüyom ki acı çek'' o da delirip kendine zombi ve türevi canlılardan tayfa kuruyor. Sonra o tayfadan biri kayboluyor bu sefer de Tiç ve tayfası öldürüyor adamını. Akli dengesi kalmamıştır garibin
Croco bu kadar bile yapamaz bence .s Moriah daha iyi Crocodan..Croco'da bunun gibi bir yeri basar sonra dayağı yer.
İşte akli dengesi kalmadığı için gidiyor zaten Şu masumiyete bakar mısın;Yok be akli dengesi kalmasa mekanına gider mi? İt gibi tırsması lazım bu Moriah ın başka olayı var.
Croco bu kadar bile yapamaz bence .s Moriah daha iyi Crocodan..
Eee adamı yani başka kimse kalmadı ki yanındaİşte akli dengesi kalmadığı için gidiyor zaten Şu masumiyete bakar mısın;
Yazık işteEee adamı yani başka kimse kalmadı ki yanında