Oy kullanırken çok düşündüm elim "Sanji'nin okama oluşuna" gitti.
Zoro'nun diz çökmesi hayal kırıklığından ziyade hoşuma gitti. luffy için gururunu bir tarafa katmasi kaptanına ne kadar bağlı olduğunu bir kez daha kanıtladı benim açımdan.
Teach topuklamasi onun karakteristik bir özelliği zaten bunda hayal kırıklığı aramamak lazim.
weevil zaten troll çıkacağına inandığım bir karakter o yüzden beyazsakalin oğlu olması pek ilgimi çekmedi. eger doğruluğu kanitlarsa beyazsakal gerçekten gözümden düşer. Aile temasini bu kadar derinden işleyen bir karakterin çocuğunun olduğunu bilmemesi uzer beni.
Shanks kolunu kaptirmasina kullanmayi düşündüm oyumu halen bir fikrim yok ama yinede oyumu veremedim.
luffynin zehir olayi bence odanin sirf Sanji'nin kardeşiyle alakalı diye işlendiğini düşünüyorum. bir karakteri tanıtmak için kendince bir çabaya girişmiş. üstüm de bir hayal kırıklığı yaratacak kadar önemli değil.
Ace eli kolu bağlı savaşı izlerken yaşadığı psikolojik bunalima yoruyorum bunu. o kadar arkadaşın öldü ne yapacaksin onlara laf soyleyen birine karşı kuyruğunu kıstırıp kaçacak misin. ayrıca luffy için bedenini siper etmesi kardeşliligin bir gereği.
Garp'in Ace in ölümünü seyretmesi beni hüngür hüngür ağlatmıştir ama adam denizci yapacak birşey yok.
Rayleing Ace'in Roger'in oğlu olduğunu bilmiyordu bence o yüzden birşey yapmamasi normal. sonuçta adam aylak aylak gezen bir tip nereden öğrenecek rogerin oğlu olduğunu. arti parantez eger biliyorsa ve kurtarmak için gelmediyse ozaman seriden cikarilsa sevinirim. seride tek sevmediğim karakter Akainu'dur. Rayleing de eklenir buna.
Tiger'in ölüm şeklini hatirlayamadim o yüzden birşey diyemem
Sabo'nun yaşadığını duymak aksine sevindirdi beni.
buggyi severim. hikayeye renk katmasi için oda nin böyle birşey yaptığıni düşünüyorum. ve doğru bir karar.
Usopp, luffyden sonra tayfada en sevdiğim kişi o yüzden sevinmiştim hatta baya gülmüştum

fakat Usopp için bu ödül tabiki fazla.
Ama Sanji'nin okama oluşunu birseye yoramadim. Oda nin neden böyle birşey yaptığına akıl sır erdiremedim. aklima gelen tek şey Sanji'nin sapık ruhunu bastirabilecegi yer oluşu fakat başka bir temaylada işleyebilirdi.