Logia Tipi Metal-Adam
[YOUTUBE]V602yxvhJOI[/YOUTUBE]
Sıvı Metal abimiz.Benim bir üst mesajda paylaştığım sıvı azotla temas ettikten sonra bozuluyor finaldeLogia Tipi Metal-Adam
[YOUTUBE]V602yxvhJOI[/YOUTUBE]
Aynen.Ama sıvı azotun Op evrenine gireceğini sanmam, böyle ayrıntılı şeylere yer verilmiyor nedenseSıvı Metal abimiz.Benim bir üst mesajda paylaştığım sıvı azotla temas ettikten sonra bozuluyor finalde
Ceasar'ın hepsine hükmetmesi lazım normalde fakat üstünde fazla durulmamışAynen.Ama sıvı azotun Op evrenine gireceğini sanmam, böyle ayrıntılı şeylere yer verilmiyor nedense
Evet haklısın kısıtlama yapılmış.Sonuçta "Gaz" kavramı çok daha derinleştirilebilir.Ceasar'ın hepsine hükmetmesi lazım normalde fakat üstünde fazla durulmamış
Ceasarın sıvı azota hükmedebiliceğini sanmıyorum. Sonuçta " sıvı " adam gaza hükmediyor.Evet haklısın kısıtlama yapılmış.Sonuçta "Gaz" kavramı çok daha derinleştirilebilir.
Kan dedin de , mistik vampir felan olur mu :TAcaba kan logiası çıkabilir mi?Çıksa güzel olur ortalık kana bulanır
Olsa iyi olurdu özellikle Usopp'u falan ısırıp öldürse çok güzel olurduKan dedin de , mistik vampir felan olur mu :T