Roronoa Zoro
Hiç oynamadım, bakayım ona da.Gameboy oynu vardı onun çok zevkliydi.
Hiç oynamadım, bakayım ona da.Gameboy oynu vardı onun çok zevkliydi.
Aynen güzelmiş. Herifte hafiften Pein'e benziyo güç olarak.İtme-çekme temelli saldırılar.Enfes bölüm valla adam her düştüğünde gitti dedim ama sağlam çıktı En çok zorlayan Hulk olmuş ama tanrı işi bitirdi
Enfes bölüm valla adam her düştüğünde gitti dedim ama sağlam çıktı En çok zorlayan Hulk olmuş ama tanrı işi bitirdi
İssho + Shiki karışımı bir güce sahipAynen güzelmiş. Herifte hafiften Pein'e benziyo güç olarak.İtme-çekme temelli saldırılar.
Syların kimden aldıgını hatırlamadıgım özelliği ^^Koklama meyvesi çıkabilir. Meyveyi yiyen kişi; kokladığı cansız bir nesneye; geçmişte kimlerin dokunduğunu, o nesnenin etrafında neler yaşandığını görebilir.
Elizabelio'nun gücüne benzettim. Oda yumruğunda güç biriktirip, bir anda serbest bırakıyor.İsim: enerji enerji meyvesi
Tür : logia
Özellikler; saf enerjidir. Etraftaki enerjiyi kontrol edebilir ve vücudunun izin vereceği kadar enerji birikimi yapıp biriktirdiği enerjiyi bir anda salarak büyük yıkımlar yapabilir. Örneğin cp9 şefi spandam 3 saniye biriktirebilirken beyazsakal 10 dakika biriktirebilir. Eğer kontrol edebileceğinden daha fazla enerji biriktirirse kontrol edemez ve enerji kendi içinde patlar. Logia olduğundan hasar almadan kurtulabilir.