Cora'yı evladı gibi görmüş, koca yürekli karakterlerden bir tanesidir. İyidir iyi.
Cora'yı evladı gibi görmüş, koca yürekli karakterlerden bir tanesidir. İyidir iyi.
Alakasìz alakasiz mesaj alìntìlamazsan sevinirim Trao ile aramizda ki şirinlik oEsefle kınıyorum.
Shachi nerede?
Pardon. Bir daha olmaz.Alakasìz alakasiz mesaj alìntìlamazsan sevinirim Trao ile aramizda ki şirinlik o
İkisi de yedek organ olarak Squardo kullanıyor. Pek fark yok.Fikir adamlığın çok üstünde biri. Keşke göbeği salmak yerine denizcilerin başında kalmaya devam etseydi. Akainu gibi korkaklık yapmazdı.
+1 diyorum ve bende kendi düşünceleri mi ekliyorum. Okuyucuların gerekli saygısını kazanamamış adam. Bunun en büyük nedeni hikayeye bir türlü dahil edilememesi olarak düşünüyorum. Yanı kendini ve karakterini detaylı gösterecek bir olay ve konu örgüsü kurulamadı bu adam için. Bu da sürekli ilgisiz ve işlevsiz olarak zihinlere yer etti. Seride ki en sevdiğim adamlardan biridir. Ona verilen meyve bile yazar tarafından ne kadar değerli bir karakter olduğunu gösteriyor.Çok güçlü olmasına rağmen pek bahsi geçmeyen Efsane.Beyazsakal'ın dediği gibi.Eski denizden kimse kalmadı...Garp,Roger,Sengoku,Beyazsakal.Hepsi teker teker efsaneleşiyor.Zirvedeki Efsaneler...