Sen düşünüyorsundur. Adam haklı. Uzatma.Tam olarak ne kadar aptal düşünüyormuşum acaba?
Sen düşünüyorsundur. Adam haklı. Uzatma.Tam olarak ne kadar aptal düşünüyormuşum acaba?
La oğlum kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz amenna da niye beni de halaya zorluyorsunuz be? Ben belki kasap havası seviyorum.Sen düşünüyorsundur. Adam haklı. Uzatma.
Git bi yerleri bantla hadi.La oğlum kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz amenna da niye beni de halaya zorluyorsunuz be? Ben belki kasap havası seviyorum.
Squardo orada manipüle edilmesi en kolay şahısdı.Roger ile olan münasebetini iyi kullandı SakaAkainu bazı durumlarda öfkeleniyor ama özellikle Squardoyu manipüle ederken gayet sakindi.Bu özelliklerin hepsi Akainuda var
Tamam iste adam en doğrusu yapmış zaafı olan adamları kullanmak zaten en mantıklısı.Squardo orada manipüle edilmesi en kolay şahısdı.Roger ile olan münasebetini iyi kullandı Saka
Iq'sunu test eksek rezil olur demissin ya belli aklında bir rakam var.Tam olarak ne kadar aptal düşünüyormuşum acaba?
Iq'sunu test eksek rezil olur demissin ya belli aklında bir rakam var.
İstihbarat sadece akıl isteyen bir şey değil. Sakinlik, sabırlılık, kıvraklık, uyanıklık falan da istiyor. Akainu için pek mümkün gelmiyor bana.
Pardon ya bos boşuna yükseldim sana da.
Ben orada Squardo'dan bahsediyordum.
Hadi o mesajın devamını okumadım, bu yüzden anlamadın da önceki mesajlarımı da mı okumadın?
İyi de bunu tahmin etmek o kadar zor olmasa gerek.Saka dışındaki herkes yine squardoya oynardıTamam iste adam en doğrusu yapmış zaafı olan adamları kullanmak zaten en mantıklısı.
Öf öf bak hatırlattın çok kötü oldum ya adam o hadden sonra dünyaya küstüHaddini bildirmişler zamanında çok üzüldüm @Jiso Sengoku o yüzden filo amiralliğini bırakmış olsa gerek ne karakterler varmış be değil mi ? Sengoku’ya bunu yapan kimlere neler yapmaz.