Luffyler ve 3-5 tayfayı saymazsak korsanların dünya hükümetinden daha kötü olması değil mi?Böyle adamları köpeklik yapmaya iten şey nedir merak ediyorum. Üzücü bir kayıp.
Luffyler ve 3-5 tayfayı saymazsak korsanların dünya hükümetinden daha kötü olması değil mi?Böyle adamları köpeklik yapmaya iten şey nedir merak ediyorum. Üzücü bir kayıp.
Luffy saf birisi. İyi değil. Binlerce suçlunun kaçtığı Impel Down Vakası onun eseri.Luffyler ve 3-5 tayfayı saymazsak korsanların dünya hükümetinden daha kötü olması değil mi?
Akainu acımasız ama akıllı adam birşey olmaz.Belki de bu istihbaratı güçlendirmiştirAjan birliğini kime devretti acaba?
Mantıken Sakazuki olması lazım ama Sakazuki fazla acımasız ve impulsif anlık bir adam. Aokiji diyeceğim, fazla göz önünde. Kizaru diyeceğim hm... O da değil sanki.
Bilemedim.
İstihbarat sadece akıl isteyen bir şey değil. Sakinlik, sabırlılık, kıvraklık, uyanıklık falan da istiyor. Akainu için pek mümkün gelmiyor bana.Akainu acımasız ama akıllı adam birşey olmaz.Belki de bu istihbaratı güçlendirmiştir
Akainu bazı durumlarda öfkeleniyor ama özellikle Squardoyu manipüle ederken gayet sakindi.Bu özelliklerin hepsi Akainuda varİstihbarat sadece akıl isteyen bir şey değil. Sakinlik, sabırlılık, kıvraklık, uyanıklık falan da istiyor. Akainu için pek mümkün gelmiyor bana.
Yapma.Akainu bazı durumlarda öfkeleniyor ama özellikle Squardoyu manipüle ederken gayet sakindi.Bu özelliklerin hepsi Akainuda var
Akainu'yu nasıl bu kadar aptal düşünebiliyorsun ya. Adamın mevkisi bile zekası ile ilgili sana önemli bir kanıt değil mi? Balıkadam Adası Arcinda bile Jimbei Sakazuki önderliğinde Denizcilier daha da güçlendi diyor. Akainu'nun olaylara bakış açısı, görüşleri düşünceleri şimdiye kadar hep mantıklıydı.Yapma.
Adamın Iq'sunu test etsek rezil olur. Baba'dan şüphelenecek kadar kolay kandırılabilir adam. Bunu becerebilmek için deha olmaya gerek yok.
Tam olarak ne kadar aptal düşünüyormuşum acaba?Akainu'yu nasıl bu kadar aptal düşünebiliyorsun ya. Adamın mevkisi bile zekası ile ilgili sana önemli bir kanıt değil mi? Balıkadam Adası Arcinda bile Jimbei Sakazuki önderliğinde Denizcilier daha da güçlendi diyor. Akainu'nun olaylara bakış açısı, görüşleri düşünceleri şimdiye kadar hep mantıklıydı.