Tam bir müdür yalakası tipi var Sakazuki posta koyarken bu el pençe duruyordurYok zaten filo amiraliyse illaki amiral gücünde vardır.Sadece o gücü hissedemiyorum.Adam masa başı işlere daha uygun gibi geliyor.Savaş alanına çok yakıştıramıyorum.
Tam bir müdür yalakası tipi var Sakazuki posta koyarken bu el pençe duruyordurYok zaten filo amiraliyse illaki amiral gücünde vardır.Sadece o gücü hissedemiyorum.Adam masa başı işlere daha uygun gibi geliyor.Savaş alanına çok yakıştıramıyorum.
Müdür yalakası iyiymiş.Tam bir müdür yalakası tipi var Sakazuki posta koyarken bu el pençe duruyordur
Paso üstlerime ne dicem diye geziniyor ama adam görevi bırakınca tam salmış kendini ya.Lawa koyduğu posta iyiydi ama Görevde olsam seni döver adam akıllı bir sorguya çekerdim diyeMüdür yalakası iyiymiş.
İşte o yüzden diyorum ya savaşçı havası yok diye.Süt çocuğu gibi tipi var.Küçüklük çizimide süt çocuğu gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. Bir de o yaşa kadar saçları beyazlamayan adamın 2 yılda kafasında tek bir siyah saç kalmıyor.O da ayrı bi ilginç.Paso üstlerime ne dicem diye geziniyor ama adam görevi bırakınca tam salmış kendini ya.Lawa koyduğu posta iyiydi ama Görevde olsam seni döver adam akıllı bir sorguya çekerdim diye
Asıl görevde iken Garp yüzünden saçları beyazlamalıydı Küçüklük çizimlerine bak Garp ve Sengokunun birisi dersi çalışıp geçen diğeri onsan kopya geçen çocuk gibiİşte o yüzden diyorum ya savaşçı havası yok diye.Süt çocuğu gibi tipi var.Küçüklük çizimide süt çocuğu gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. Bir de o yaşa kadar saçları beyazlamayan adamın 2 yılda kafasında tek bir siyah saç kalmıyor.O da ayrı bi ilginç.
Aslında böyle bakınca çok farklı kişilikteler gibi duruyor.Garp iyi sömürmüş Sengoku'yu.Asıl görevde iken Garp yüzünden saçları beyazlamalıydı Küçüklük çizimlerine bak Garp ve Sengokunun birisi dersi çalışıp geçen diğeri onsan kopya geçen çocuk gibi
Yalnız bir yerde insan boyutundaki kaseden sake içen Wb ve yonkoular,diğer tarafta çay püsküvüt yapan Amiraller.Anca baş ediyorlar herhaldeAslında böyle bakınca çok farklı kişilikteler gibi duruyor.Garp iyi sömürmüş Sengoku'yu.
Heralde. Sengoku'nun şu formuna ne diyorsun ? Sütyen takmış gibi değil mi ? Animede demiştim yapacağınız budanın...Yalnız bir yerde insan boyutundaki kaseden sake içen Wb ve yonkoular,diğer tarafta çay püsküvüt yapan Amiraller.Anca baş ediyorlar herhalde
Beni sinirlendiren sahneydi bu ya.Orada dönüşeceğine Luffye bir tane hakili yumruk çaksan cennete Aceden önce yollayacaksın sen kalkmış dönüşüyorsunHeralde. Sengoku'nun şu formuna ne diyorsun ? Sütyen takmış gibi değil mi ? Animede demiştim yapacağınız budanın...
Mangakanın s.çması olarak bakıyorum ben bu sahneye.Dönüşüp vurduğunda bile Luffy bidaha ayağa zor kalkmalıydı aslında.Yok balonmuş vs. çok basit açıklamalar bunlar.Karşında amiral var.Doruki olarak aşmıştır zaten.Bir de bunu meyveyle destekleyip vurunca Luffy'nin kalkamaması gerekiyordu ama işte mangaka Oda olunca.Beni sinirlendiren sahneydi bu ya.Orada dönüşeceğine Luffye bir tane hakili yumruk çaksan cennete Aceden önce yollayacaksın sen kalkmış dönüşüyorsun