MF'ye göre kıyaslama yapmamak gerekiyor. 2 tarafında karizmasını çizmemek için öyle çizmiş mangaka.
O zaman Yeti Cool Brothers'ta Zoro'dan güçlü , yada Nekomamushi boşuna 5 gün dövüşmüş....Ama sengoku dan güçlü
Ben gücünü karşılaştırdım.En kötü o kadar vardır diye.Yoksa vizyon olarak 5 tane İssho'yu suya götürüp susuz getirir.İssho hükümete karşı birşeyler yapmaya çabalıyor ama suda boşa çırpındığının farkında değil.Bari devrimci ajanı çıksa o zaman bir anlamı olur diyeceğim de öyle olsa lordlarla kafayı bozmazdı.Lordlar işin görünen yüzü çünkü.Öyle sığ bakmazdı olaya.Sengoku dahi bir adam, MF de bin tane beklenmeyen dış etki olmasına rağmen 1 tane amiralin kolu kanadı kırılmadı. Aile aile diye övünen WB'yi en güvendiği yerden vurdu. Seride zirve olabilecek 1 kişiyi öldürdü diğerini 1 dk boş bırakmayıp yükselmesini belli bir oranda engelledi. Fuji gibi ne olduğu belli olmayan biriyle karşılaştırılması beni üzdü.:/
Kedi abinin seviye ve durumu farklı.Yeti ler zoro dan güçlü tabi law olmasa zoro moro hak getire.O zaman Yeti Cool Brothers'ta Zoro'dan güçlü , yada Nekomamushi boşuna 5 gün dövüşmüş....
Durdurmasa Garp'ın bir kaç uzvu giderdi. Akainu da sağ kalmazdı ama.Garp i durdurmamaliydi
Valla Garp çok zorlanmazdı gibime geliyor. En fazla göğsünde 1 delik açılırdı. Çünkü Wb gibi kalp rahatsızlığı yoktu. Garp'ın şerefsizliği işte Adam olsaydı Sengokudan kolayca kurtulurdu.Durdurmasa Garp'ın bir kaç uzvu giderdi. Akainu da sağ kalmazdı ama.