Sen Sengoku'da Kral Haki çıkmaz diyordun. Son gelişmeyi nasıl yorumluyorsun?Karaktersizin önde gideni.
Sen Sengoku'da Kral Haki çıkmaz diyordun. Son gelişmeyi nasıl yorumluyorsun?Karaktersizin önde gideni.
Sengoku'da çıkmaz dediğimi hatırlamıyorum. Hiçbir amiralde çıkmaz dedim ama onu net hatırlıyorum.Sen Sengoku'da Kral Haki çıkmaz diyordun. Son gelişmeyi nasıl yorumluyorsun?
Garpta yokmuş sengokuda varmış. Fujinin de meyvesi açıklandıSengoku'da çıkmaz dediğimi hatırlamıyorum. Hiçbir amiralde çıkmaz dedim ama onu net hatırlıyorum.
Son gelişmeden de haberim yok. Kartta mı verildi kral hakisi olduğu bilgisi ?
Evet, orada bilgisi verildi.Sengoku'da çıkmaz dediğimi hatırlamıyorum. Hiçbir amiralde çıkmaz dedim ama onu net hatırlıyorum.
Son gelişmeden de haberim yok. Kartta mı verildi kral hakisi olduğu bilgisi ?
Allah aşkına. Fuji'nin meyvesi neymiş ? Atın hele şu konu linkini bir bakayım. Garp'ta vardır sonradan çıkar. Kidd'de de yok diye açıklanmıştı misal.Garpta yokmuş sengokuda varmış. Fujinin de meyvesi açıklandı
Doğrudur. Arkadaş vardır diye herhangi bir destek ve argüman sunmadan hüküm vermiş ben de hiçbir emaresi olmadığı için yoktur demişim. Yani ben Zoro'da kral haki var diye başlı başına bir konu açmışken X kişi gelir hiçbir argüman sunmadan X kişide kral haki vardır derse ben de yok derim Neyse.. Sengoku'da olması şaşırttı. Hükumetin ve kutsal ejderlerin köpeği olmuş bir adamda ne tür bir irade vardı da mangaka kral haki verdi bilmiyorum ama Sengoku severlere hayırlı olsunEvet, orada bilgisi verildi.
Yakın zamanda okuduğumu bulamadım. Belki başkası ile karıştırdım seni ama burada demişsin örneğin:
http://www.korsanfan.com/konu/genel-tartışma.5180/page-312#post-636843
Tüm bilgileri silip şunu yazalım açıklamaya bence.En sevmediğim denizci. Dünya hükümetinin noteri. Atıp tutar, ama susar. Katliama emir verir, sessiz kalır. Zeka da yok onur da.