Historia 16 Mar 2018 #33 Tamam sengokuyu amiral seviyesinde görmüyorum ama jack de 2.3. Komutan seviyesidir. Sengoku alır.
Millennium Wizard 16 Mar 2018 #34 Bu arada vasıfsız birşey yapamamıştır yenildiyse sengoku yenmiştir Jack'i.En kötü tuttuğu gibi hortumundan denize gömmüştür.
Bu arada vasıfsız birşey yapamamıştır yenildiyse sengoku yenmiştir Jack'i.En kötü tuttuğu gibi hortumundan denize gömmüştür.
Cadis Etrama Di Raizel 16 Mar 2018 #36 Reiper dedi ki: Eşşeğe zarar veremeyen adam Mamuta çizik atamaz yahu yapmayın. Genişletmek için tıkla ... O eşşek KK seviyesinde
Reiper dedi ki: Eşşeğe zarar veremeyen adam Mamuta çizik atamaz yahu yapmayın. Genişletmek için tıkla ... O eşşek KK seviyesinde
Tyr 16 Mar 2018 #37 Sengoku’nun bu sitede niye küçümsendiğini anlamıyorum hiç . 2 yıl önce bile en az amiral seviyesi biriydi bence bu adam . Yaşlı hali Jack’i alır.
Sengoku’nun bu sitede niye küçümsendiğini anlamıyorum hiç . 2 yıl önce bile en az amiral seviyesi biriydi bence bu adam . Yaşlı hali Jack’i alır.
sensey 16 Mar 2018 #39 Amiral ve Yonko seviyesindekiler yaşlanınca veya hastalanınca Sağ Kol ya da üstü seviyesine düşüyordur bence. Sengoku oldukça yaşlı ama sağlık sorunu yok gibi. Sağ Kol üstüdür düşündüğüm için Sengoku alır diyeyim.
Amiral ve Yonko seviyesindekiler yaşlanınca veya hastalanınca Sağ Kol ya da üstü seviyesine düşüyordur bence. Sengoku oldukça yaşlı ama sağlık sorunu yok gibi. Sağ Kol üstüdür düşündüğüm için Sengoku alır diyeyim.