Peki sizce konvoya saldırınca sengoku saldırıda bulunmuş mudur ? Jack bu yüzden mi öldü sanıldı acaba. Vasıfsızın hamle yapabilecek cesaret göstereceğine pek ihtimal vermiyorum.
Ya Jack Mingo'yu kurtardıysa, ya ters köşe gelirsePeki sizce konvoya saldırınca sengoku saldırıda bulunmuş mudur ? Jack bu yüzden mi öldü sanıldı acaba. Vasıfsızın hamle yapabilecek cesaret göstereceğine pek ihtimal vermiyorum.
Kağıt üstü meydan okumalar bunlar. Mingo ve amiral seviyesi arasında 1-2 gömlek fark var. Önceden böyle düşünmüyordum ancak Kraker ve Jack gibi adamları gördükçe böyle düşünmeye başladım. O yüzden Mingo'nun artistik patinajlarını kaale almıyorumLord toplantısında kışkırtıp gel dövüşelim diyordu.Dof toplam 3 amiralle kapıştı yada meydan okudu.
2 yıl önce sonra farketmiyor diyorum ben.Sonuçta bu adam emekliliğe gelmiş.Smoker yada novalar gibi değişim geçirmesi mantıklı değil.2 yıl önce savaşta esmiş zaten.Wb gibi gücü yerindedir 2 sene sonra da.
Normal bir eşek değil o Öyle tahmin ediyorum.Eşşeğe zarar veremeyen jack la kapışacak ha
Doflamingo kendi kaçar bunlara ihtiyacı yok ters köşeyi o yapacak hükümete.Ya Jack Mingo'yu kurtardıysa, ya ters köşe gelirse
Aslı " Marineford'da eşeğe bile tek atamadı " olacaktı.Tensei derdi bir zamanlar.Eşşeğe zarar veremeyen jack la kapışacak ha
Vur dediler öldürdün sende.Jack yener. Sengoku bu yaştan sonra Sanji ile dövüşür anca.