Dibi gördüğü düşünülürse deniz seviyesine falan yaklaşır heralde
Heh işte Sanji'nin seviyesine yakışır bir soru, böyle sorularla gelin. Atladım ama kusura bakma. Sanji arc sonu çıkacağı seviyeyle öpülmesi gereken kadın varsa onu öpecektir.@kadir †.
bir tarafta aç olan ve yemek bekleyen bir erkek.
diğer tarafta da Sanji'yi öpmek isteyen bir kadın.
Sanji'nin elinde de yemek var. Erkeğe yemeği götürürse kızı öpemicek, kızı öpmeye giderse de erkek ölecek açlıktan. Birisini seçmek zorunda. Sence?
O zaman cevap çok bariz.Heh işte Sanji'nin seviyesine yakışır bir soru, böyle sorularla gelin. Atladım ama kusura bakma. Sanji arc sonu çıkacağı seviyeyle öpülmesi gereken kadın varsa onu öpecektir.
Yemeği götüreceği kişinin kim olduğuna göre değişir. Mevzu kaptaniysa kızı öpmekten vazgeçer bence.@kadir †.
bir tarafta aç olan ve yemek bekleyen bir erkek.
diğer tarafta da Sanji'yi öpmek isteyen bir kadın.
Sanji'nin elinde de yemek var. Erkeğe yemeği götürürse kızı öpemicek, kızı öpmeye giderse de erkek ölecek açlıktan. Birisini seçmek zorunda. Sence?
Ne erkeği, ne kızı tanıyor. Erkek sefil mi sefil birisi. Kıyafetleri yırtık pırtık, açlıktan ölmek üzere. Kız da dünyanın en güzel kızı. Dekolte giymiş ve "Sanji gel." diye sesleniyor.Yemeği götüreceği kişinin kim olduğuna göre değişir. Mevzu kaptaniysa kızı öpmekten vazgeçer bence.
Karşısına Smoothie gibi hatun kişiler çıkarsa dayağa devam zaten. Öbür türlü temennim p-up alıp, random birini indirip tayfaya geri dönmesinde.O zaman cevap çok bariz.
"Powerup dahil hiçbir şey yapamaz. Dayağa devam eder."
not: hocam ne atlaması ayıp ediyorsunuz.
Önce kızın peşinden gider sonra kızdan özür dileyip sefil kişiye yardım eder. Oda gibi düşünmek lazımNe erkeği, ne kızı tanıyor. Erkek sefil mi sefil birisi. Kıyafetleri yırtık pırtık, açlıktan ölmek üzere. Kız da dünyanın en güzel kızı. Dekolte giymiş ve "Sanji gel." diye sesleniyor.
Daha da zorlayamayacağım vallahi.Önce kızın peşinden gider sonra kızdan özür dileyip sefil kişiye yardım eder. Oda gibi düşünmek lazım
Açlık konusunda tecrübeleri varken düşünmez bile.Daha sonra.düşünür ve geppo ile uçarak hatunu da öper reyizNe erkeği, ne kızı tanıyor. Erkek sefil mi sefil birisi. Kıyafetleri yırtık pırtık, açlıktan ölmek üzere. Kız da dünyanın en güzel kızı. Dekolte giymiş ve "Sanji gel." diye sesleniyor.