Reise güveniyorum
Reise benimde guvenim sonsuz ama bir yazar tarafindan karakteri bukadar ezmek ayip olmuyor muReise güveniyorum
Dibi görmeden yükselemezsin. Reis güçlü olmasa bile seviyorum. Sadece güç için karakter sevmem zaten. Sanji güçlendiği vakit sahte Sanji fanları türer. Biz iyi günde kötü günde reisin yanındayızReise benimde guvenim sonsuz ama bir yazar tarafindan karakteri bukadar ezmek ayip olmuyor mu
Kucuk bir iki power up la zoro seviyesine cikmasi zor sanji faniyim ama gercekleri inkar edemem. Zoro seviyesine cikmasi icin birsuru etken lazim güc, dayaniklilik vb etkenler.yani bastan asaga bir rework lazim sanjiye bu da sadece DNA larla olur.Arc sonuna kadar Zoro seviyesine Gelir.Sonraki arc da Zoro yine aralarındaki farkı açar
DNA ile olması muhtemel zaten.Düşük bir power up da almayacaktır.Büyük bir power up alacak bana göreKucuk bir iki power up la zoro seviyesine cikmasi zor sanji faniyim ama gercekleri inkar edemem. Zoro seviyesine cikmasi icin birsuru etken lazim güc, dayaniklilik vb etkenler.yani bastan asaga bir rework lazim sanjiye bu da sadece DNA larla olur.