"İyi arkadaşlık eden, saygılı, görgülü, kibar (erkek)"Gerçek bir centilmen?
Kadınlara dahi ne saygılı ne görgülü ne iyi arkadaşlık ediyor ne de her zaman kibar.
"İyi arkadaşlık eden, saygılı, görgülü, kibar (erkek)"Gerçek bir centilmen?
Biraz şıpsevdi ve yılışık takıldığı için o statlar çok şeffaf görünüyor kendisinde. Sadece gerçek centilmenlerin görebileceği bir centilmenliği var Sanji'nin."İyi arkadaşlık eden, saygılı, görgülü, kibar (erkek)"
Kadınlara dahi ne saygılı ne görgülü ne iyi arkadaşlık ediyor ne de her zaman kibar.
Oxford'a da baksan en azından bu kelime hakkında pek farklı bir şey görmezsin yav. Ayrıca ne dil bilimcisi.Biraz şıpsevdi ve yılışık takıldığı için o statlar çok şeffaf görünüyor kendisinde. Sadece gerçek centilmenlerin görebileceği bir centilmenliği var Sanji'nin.
Hem failler enstitüsü haline gelmiş tdknın tanımları senin gibi bir dil bilimci tarafından neden hâla kâle alınıyor, bilmiyorum.
Ergen fanboyumuz müthiş çıkarımlarıyla konuyu renklendirdiğine göre konu kilitlenebilir artık.Sanji'nin nesini çekemeyeceğiz? Sapık olmasını mı? Kaptanını dövmesini mi? Ailesini sevmemesine rağmen onlar sayesinde p.up alıp karı kız kesmeye gitmesini mi? yoksa Suitsiz bir işe yaramamasını mı? Hangisiniiiii? hahahahha
Hayatım da gördüğüm en boş yorum tebrik ederim olgun beyErgen fanboyumuz müthiş çıkarımlarıyla konuyu renklendirdiğine göre konu kilitlenebilir artık.
Panpi kendi yorumlarına denk gelmedin mi senHayatım da gördüğüm en boş yorum tebrik ederim olgun bey
Bu da hayatım da gördüğüm en boş 2. yorumdu daha devam edecek misin?Panpi kendi yorumlarına denk gelmedin mi sen