Takım elbise yakışıyor cidden. En büyük kusuru Nami'ye düşkünlüğünü. Geleceğine yazık.Oha çok tatlı
Kravatta olan detaylar çok iyi.
Takım elbise yakışıyor cidden. En büyük kusuru Nami'ye düşkünlüğünü. Geleceğine yazık.Oha çok tatlı
Kravatta olan detaylar çok iyi.
Tek problem bu mu?Takım elbise yakışıyor cidden. En büyük kusuru Nami'ye düşkünlüğünü. Geleceğine yazık.
Nesi varmış yav tanrıçanın? Mis gibi gül gibi lale gibi kız. Biraz paragöz ve asabi ama olur o kadar.Takım elbise yakışıyor cidden. En büyük kusuru Nami'ye düşkünlüğünü. Geleceğine yazık.
Yok tek problemi bu değil. Problemsiz karakter yok zaten de, istersen tek problem Nami olsun. İçin el vermez gerçi biliyorum seni.Tek problem bu mu?
Nami için Robin, Reiju veya Kalifa düşünüyorum. Sanji meh. ama iyi çocuk. Severiz sanjiyi.Yok tek problemi bu değil. Problemsiz karakter yok zaten de, istersen tek problem Nami olsun. İçin el vermez gerçi biliyorum seni.
Aynen öyle.Nami için Robin, Reiju veya Kalifa düşünüyorum. Sanji meh. ama iyi çocuk. Severiz sanjiyi.
Luffy'i tanıyor olması gerekiyordu. Bunu ikimiz de diyebiliyorsak burada senaryoyu dramatize etmek için karakterin kişiliğinden çalan Oda'yı suçlarım ben. Tek seferlik bir şey için 800 bölümlük karakter altyapısını görmezden gelememFark eder mi ? Kaptanı yonkou adasına gelmiş. Luffy piknik yapmaya gelmediyse ve Sanji kaptanını tanıyorsa bu çocuğun başına bir b**k geleceği belli O haldeyken çiçek toplamasının hiçbir şekilde bir bahanesi yok.
Enies Loby de senaryo tabi. Bir de utanmadan Robin çuvaaaan diye Robin'in peşinde dolansın. KaraktersizLuffy'i tanıyor olması gerekiyordu. Bunu ikimiz de diyebiliyorsak burada senaryoyu dramatize etmek için karakterin kişiliğinden çalan Oda'yı suçlarım ben. Tek seferlik bir şey için 800 bölümlük karakter altyapısını görmezden gelemem
Kendi ölümünü göze almış adam. İlkelerine sımsıkı sarılan bir kardeşimiz orada SanjiEnies Loby de senaryo tabi. Bir de utanmadan Robin çuvaaaan diye Robin'in peşinde dolansın. Karaktersiz